Läs den officiella beskrivningen

Brief History of Educational Institute of Piracicaba

Den Piracicaba Educational Institute of Methodist Church (IEP) är företaget upprätthåller Piracicabano College, metodistiska universitet Piracicaba och Piracicaba School of Music "Maestro Ernst Mahle." Det är arvtagare till Piracicabano College, som grundades den 13 september, 1881 missionären fröken Martha Watts. Sedan etableringen, EPO har en differentierad pedagogik styrs av sökandet efter förbättringar, med tanke på de utmaningar som presenteras i landets alla utvecklingsstadier.

Under de första åren ägnade han sig uteslutande till grundutbildning och gymnasiet, som förutom att uppfylla regionen, lockade studenter från andra stater som deltog här gamla gym och vetenskap till manliga och kvinnliga ombordstigning. År 1964, för att tillgodose behoven hos det lokala samhället och regionen, installerade banken första högskoleutbildning, med fakulteten för ekonomi, redovisning och företagsekonomi. Sedan dess har nya program som genomförs fram till 10 okt 1975, dåvarande förbunds skolnämnden erkände Methodist University i Piracicaba. Det gjorde Unimep den första Metodistkyrkan universitetet i Latinamerika.

Sedan samlar institution historiska ögonblick som hänvisar inom högre utbildning. Bland de mest betydande är att skapa universiteten: Taquaral öppnade 1979; Santa Barbara d'Oeste, skapades 1980 och campus Lins, byggdes 1996. Dessutom, i september 1998, EPO införlivade också Piracicaba School of Music (EMP), som grundades 1953. För att hedra ledaren och kompositören Ernst Mahle, som från grunden höll ställning konstnärlig ledare, var EMP namnet Piracicaba Musikhögskolan Maestro Ernst Mahle (Empem). De framstående ledarna för EPO, trogen idealen av dess grundare, tryckt institutionen en säker och kristen inriktning, baserad på den pedagogiska ledning av Metodistkyrkan, vilket resulterade i Akademiska policy. Dokumentet reglerar agerande universitetet. I detta sammanhang har banken, som startade sin verksamhet med en enda elev i 19th century \, för närvarande över 12.000 studenter spridda över flera kurser, från förskola till forskarutbildning, vilket visar den oro med utbildning på alla nivåer.

UPPGIFT Bidra effektivt som en metodist institution, genom utbildning, till produktion och socialisering av kunskap, respekt för kulturella och religiösa mångfalden av människan och miljön, med tanke på utvecklingen av rättvisa och broder samhället, deltar i byggandet av medborgarskap kollektiva arv, med hänvisning till de värden i den kristna tron ​​och etik perspektiv offentlig redovisningsskyldighet, institutionella och personliga.

VISION Genom föreställa ett rättvist och broderligt samhälle, förbättra inom institutionell verksamhet och dess processer, vanligtvis i att främja utbildning, action-kvalitet, vilket är i linje med den vetenskapliga, tekniska och professionella innovation, i en bred dialog med alla samhället för att svara med alternativ legitima mänskliga och sociala behov, bidra till utvecklingen i samhället, såsom integration, rättvisa och jämlikhet, från den evangelisk kristet perspektiv.

VÄRDEN

Värdera liv

Engagemang för värdighet i livet och de mänskliga rättigheterna Socialt ansvar med integration Hållbar utveckling och miljöskydd Fysiska, mentala och andliga välbefinnande

Utbildning av god kvalitet

Omfattande utbildning, som kombinerar tekniska och administrativa kompetens med innovationsförmåga, kritisk och deltagande och medborgarskap Odelbara undervisning, forskning och utbyggnad Kulturella, vetenskapliga och tekniska utvecklingen

Management-processerna

Fokuserade på människor Med autonomi Baserat på politiken Med ekonomisk och finansiell hållbarhet Collegiate Vid kontinuerlig utvärdering och förbättring

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Maskiningenjör designar och utvecklar mekaniska och termiska system som motorer, maskiner, utrustning, fordon, värme och kylsystem, församlingar, drift och kvalitetskontr ... [+]

Maskiningenjör designar och utvecklar mekaniska och termiska system som motorer, maskiner, utrustning, fordon, värme och kylsystem, församlingar, drift och kvalitetskontroll. Driver även i delar tillverkningsprocessen och verktyg i urval och utveckling av mekaniska byggmaterial, och agera i arbetsledande ställning och förvaltning av byggprojekt. Också kan också fungera i undervisning och forskning. Kursen för Maskinteknik Unimep professionellt sätt för att utveckla innovationer och tekniska tillämpningar, åtagit sig att tillämpningen av vetenskaplig kunskap för att förbättra den sociala välfärden med miljöansvar.

Varaktighet5 år i dagtid eller nattetid

Månatliga investering : Nocturne: R $ 1,698.00 Värde för inmatning i 1: a halvlek 2016.... [-]

Brasilien Campinas
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska