Läs den officiella beskrivningen

den UNIFENAS

Universitetet José do Rosário Vellano - UNIFENAS, utformades och grundades av professor Edson Antonio Velano, började sin historia 22 Maj 1972, när de första kurserna tilläts. Den internationella College of Alfenas Region 1988, som nu kallas universitet Alfenas - UNIFENAS erkänts genom dekret 605/88 av 13/12/1988 undervisningsministeriet - MEC, som offentliggjordes i Federal officiella tidning på 15/12 / 1988 (sidan 24456).

År 1993 började banken att expandera med genomförandet av andra campus. Idag är UNIFENAS närvarande i Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinópolis och Varginha. Det erbjuder grund-, Lato forskarutbildningskurser och mening (master erkänts av CAPES / MEC), hemvist i olika specialiteter och förlängningskurser i klassrummet metoder och avstånd.

Det finns fem campus med speciellt konstruerade och utrustade med avancerad teknik anläggningar, allierade mänskliga resurser, sätta UNIFENAS på en framträdande plats i den brasilianska pedagogiska scenariot.

I Alfenas, Universitetssjukhuset i Alzira Velano UNIFENAS, öppnades 1992, är det ett centrum för livet, som arbetar i vården, undervisning och forskning. Certifierad universitetssjukhus vid hälsovårdsministeriet och utbildning utför i genomsnitt 30 000 förfaranden per månad, som betjänar patienter i Alfenas och andra städer i regionen, en uppskattad befolkning på nästan en miljon invånare.

Det är en regional referens under graviditeten risken, trauma, neurokirurgi, neonatal intensivvård, hemodialys, tal. Du har Bank of okulära vävnader och utför avskiljning och hornhinnetransplantation kirurgi Alzira Velano är ett sjukhus komplex som består av kliniker, institut och kliniker.

Centrum för undervisning och hälsovården - CEASC - Medicinska fakulteten UNIFENAS i Belo Horizonte, står inför den kliniska vården av patienter i nivå med sekundära Health Care - i specialiteter médicas- som expanderar och diversifierar miljöer undervisning och inlärning av akademisk Bland dess organ för att stödja undervisning, forskning och utbyggnad, stå stilla tandvårdskliniker; Sjukgymnastik kliniker; Klinisk psykologi; Klinisk talterapi; Pro-Smile Center (för behandling av patienter med kraniofaciala missbildningar och läpp och skador, liksom ögonimplantat, näsa och öron); Eye Institute; Centra för rättshjälp och rättsligt; Junior företag; Veterinär och Farms Experimentell sjukhus.

Allt detta, med en fakultet väl kvalificerad genom strikt mening examen (mästare och doktorsexamen) och differentierade undervisningsmetoder effektivt sätt bidrar till att bygga upp kunskap yrkesutbildade från UNIFENAS.

Att tro att all kunskap bör medföra fördelar för samhället, har institutionen blivit en viktig generator arbetstillfällen för delstaten Minas Gerais.

Således UNIFENAS hela dess existens, som bygger på gemenskapens intresse av de åtgärder och projekt, en riktig koppling mellan undervisning, forskning och utbyggnad, följa sin bana, åtagit sig att dess sociala uppdrag, att främja vetenskap, teknik, hälsa, humanism, kompetens och engagemang.

UNIFENAS. Kunskap för livet!

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Kursen syftar till att förbereda kompetenta och kreatörer, kunna möta marknadens behov, vilket organisationer av alla storlekar för att bli framgångsrika på sina egna sat ... [+]

Under

Förloppet direktörerna för UNIFENAS, campus Alfenas är knuten till FGV kvalitetscertifieringsprogram. Titrering av lärare och yrkeserfarenhet, är den pedagogiska projekt av kursen och infrastrukturen i kursen noggrant analyseras av FGV laget. Detta uppnås under direktörerna för UNIFENAS, campus Alfenas, signalerar sin kompetens och kvalitet! Ackrediterade institutioner har uppnått goda resultat i tester som tillämpas av MEC (UVM) för studenter vid högskolorna för att mäta kvaliteten på den pedagogiska processen. Under 2012 har 88% av ackrediterade institutioner erhålls full poäng, och 12% som inte ta maximal poäng tog högsta poängen i sina stater. För att uppnå dessa resultat är att studenten beredd att förstå de vetenskapliga, tekniska, sociala och ekonomiska frågor för produktion och dess ledning, med förbehåll för graderade nivåer av beslutsfattandet och att utveckla kvalitativa och god förvaltning, avslöjar assimilation av ny information och presentera intellektuell flexibilitet och anpassningsförmåga kontextualiserad att hantera olika situationer, nuvarande eller framväxande i de olika segmenten av administratörens spelfältet. Det är också beredda att erkänna problem och föreslå alternativa lösningar, utveckla och genomföra kreativa och innovativa projekt som kan leda till utveckling av organisationen och samhället självt, som förespråkas i den nationella läroplanen riktlinjer för kurserna hantering.... [-]

Brasilien Alfenas
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 - 8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska