Läs den officiella beskrivningen

I över 40 år, erbjuder Ibirapuera universitetet en solid grund av erfarenheterna från det förflutna, nuvarande praxis verkligheten och uppmärksamhet på framtida möjligheter att utbilda sina proffs.

Målet är att utbilda ledare: de som har möjlighet att uppfinna förändring och föreslå lösningar.

Åren av historien visar att tusentals studenter, personal och lärare är inblandade på ett innovativt pedagogiskt projekt och fokuserade på utbildning ledare, baserat på marknadens krav och sociala värden.

Exempel som vittnar om den pedagogiska kompetens som erbjuds av universitetet Ibirapuera överflöd. Dessa inkluderar investeringar och incitament gjorts på området för akademisk forskning, en av hörnstenarna i universitetens verksamhet. Institutet upprätthåller grupper som bildats av certifierade lärare forskare från National Research Council and Technology (CNPq).

Vi kan också lyfta fram masterkurser i juridik och tandvård, båda rekommenderas av uddar.

Det är fortfarande möjligt att tala om socialt ansvar genom att erbjuda fri vård till låginkomsttagare i klinikerna vid universitetet.

Betona Ibirapuera University oro med bildandet av den studerande, kan vi nämna att institutionen investerar i innovativa undervisning och erbjuder studenterna samt grundutbildningen, tekniska kurser och förlängning med tvärvetenskaplig vision av humanistisk och allmänbildning.

Oavsett om det är också ledare för dess framtid. Universitetet Ibirapuera är redo att hjälpa dig se till akademiska och yrkesmässiga liv framgång.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Ibirapuera (UNIB)

De civila ingenjör mönster, hanterar och övervakar alla stadier av en konstruktion eller renovering. ... [+]

Curriculum Matrix:

De civila ingenjör mönster, hanterar och övervakar alla stadier av en konstruktion eller renovering. Det är upp till honom att säkerställa stabiliteten och säkerheten i byggnaden, beräkna hållfastheten hos de material som används.

Den professionella är ansvarig, till exempel, uppförande av byggnader, tunnlar, motorvägar, flygplatser, och vatteninstallationer, industri, transport och trafik.

Marknaden är uppvärmd. I tider av tillväxt av fastigheter och investeringar i infrastruktur, det finns goda möjligheter.

University Ibirapuera, kommer den professionella vara fullt utbildade, eftersom kursen utvecklar den nödvändiga tvärvetenskaplig bakgrund, utöver ande Student Entrepreneur. I klass, eleverna lär sig att utföra aktiviteter inom områdena planering, design, konstruktion och teknisk forskning.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Det är den gren av teknik som hanterar mänskliga resurser, ekonomiska och materiella resurser för att öka produktiviteten i ett företag. ... [+]

Curriculum Matrix:

Det är den gren av teknik som hanterar mänskliga resurser, ekonomiska och materiella resurser för att öka produktiviteten i ett företag.

Produktionen Engineer är den professionella ansvarar för att utforma och utveckla industriella produktionslinjer som ökar effektiviteten och minska kostnaderna.

University Ibirapuera, kommer den professionella vara fullt utbildade, eftersom kursen utvecklar resurshantering kapacitet och ande Student Entrepreneur.

Du kan arbeta i organisationsutveckling av näringslivet, företagsekonomi, förvaltning av ekonomiska liv, resursanvändning, kostnader, arbetskraft, planering och styrning av produktionsprocesser, urval och produktion av produkten, jordbruksproduktion och bearbetning.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska