Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul , UFRGS (Federal University of Rio Grande do Sul) är en hundra år gammal utbildningsinstitution nationellt och internationellt erkänd. Det är centrerat i Porto Alegre - huvudstaden i delstaten Rio Grande do Sul - och det erbjuder akademiska program från alla olika kunskapsområden för alla utbildningsstadier, allt från grundskola till forskarskola.

Kvalifikationen för sin fakultet, som huvudsakligen består av innehavare av magister- och doktorsexamen, kontinuerlig uppdatering av infrastruktur för laboratorier och bibliotek, ökningen av studentbistånd, samt prioritering av dess nationella och internationella engagemang är policyer i ständig utveckling.

Mer än 30 tusen människor cirkulerar sina anläggningar för att få en av de 10 mest kvalificerade utbildningarna i Brasilien. Detta, i kombination med dess ledande forskningsprogram och uttrycksfulla samhällsuppsök, ger UFRGS att rankas som ett av de bästa universiteten i landet.

Som en offentlig institution som är dedikerad till att tjäna samhället och bygga sin framtid med ett kritiskt medvetande respekterar UFRGS mångfald prioritet för innovation, och framför allt bekräftar det sitt engagemang för utbildning och spridning av kunskap, inspirerad av ideal om frihet och solidaritet.

Platser

Porto Alegre

Address
Av. Paulo Gama, 110
90040-060 Porto Alegre, Delstaten Rio Grande do Sul, Brasilien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium