Universidade Braz Cubas (UBC)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Född 1940 i staden Mogi das Cruzes, Braz Cubas, som startade sin verksamhet med en liten förberedande kurs, har idag ca 20.000 studenter, mellan klassrum och distansundervisning modaliteter.

Över 75 år på marknaden, har den institution genomgått flera transformationer, bostäder, inklusive gym kurser, handel mid-level, tills den nådde den juridiska fakulteten 1965.

Högre utbildning, stimuleras av utbildningspolitiken, har ökat i hela landet och Braz Cubas, som uppfyller de krav och behov på marknaden, fortsatte att växa, både i fysiskt utrymme och social, tills 1985, Federal skolnämnden erkänner dåvarande Federation of Högskolor Braz Cubas som University.

Det viktiga nyheten kom att värdera Mogi das Cruzes regionen och belöna en lång karriär av god service till den brasilianska utbildning, bildar kompetenta och skickliga arbetsmarknaden.

Mission

Värdering av människor, uppvaknande talanger genom en annan inlärnings idag att utveckla människan i morgon.

Utsikt

Erkännas som en läroanstalt fokuserar på inlärning.

Värden

Medborgarskap, humanisering, visdom, ödmjukhet och öppenhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Brazil)

Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Produktionsteknik

Campusstudier Heltid 10 terminer March 2019 Brasilien Mogi das Cruzes

Produktions Engineering kursen är den kurs som ger den bredaste utbudet av applikationer möjliga professionella eftersom det tillåter den professionella produktionsingenjör arbetar i olika marknadssegment. [+]

Produktions Engineering kursen är den kurs som ger den bredaste utbudet av applikationer möjliga professionella eftersom det tillåter den professionella produktionsingenjör arbetar i olika marknadssegment. Bland de studerade ämnena är de av teknik, processer, ledning, kvalitet och många andra kunskapsområden som gör att du större flexibilitet, att se till att yrkes ett brett område av expertis.

Alla tillverkare av konsumentvaror och tjänster har möjligheten att ha en professionell i detta område agerar i sina enheter. Tillverknings ingenjör kan arbeta i någon del av företag, som ansvarar för olika aktiviteter, vilket innebär en stor anställbarhet.

[-]

Produktionsteknik

Campusstudier Heltid 10 terminer March 2019 Brasilien Mogi das Cruzes

Möjliggör för studerande att studera, design, inspektion och tillsyn av byggandet av bostäder och byggnader, vägar, broar, tunnlar, installation och drift av hydrauliska vattennätverk och avlopp. [+]

Möjliggör för studerande att studera, design, kontroll och övervakning av byggandet av bostäder och byggnader, vägar, broar, tunnlar, installation och drift av vattennätverk och avloppsvatten, garantera säkerheten, sundhet och hållbarhet för projektet. Man kan säga att det finns två vattenbyggnadsingenjör arbetsplatser: hans kontor och arbetsplatsen.

Den civilingenjör är ett som är tillägnad konstruktionerna, om byggnader, broar, bostäder, vatten nätverk, tunnlar, viadukter och kan arbeta i byggandet av kontor, fabriker, byggföretag, public service, specifika institutioner, utvecklingsbanker och investeringar

[-]