Läs den officiella beskrivningen

Kvalitet Unaerp

• Första universitet i regionen Ribeirão Preto, som bygger på 1 Juni 1924 • Erkänd av MEC som University i December 1985. • Campus baserade i Ribeirão Preto campus och i Guaruja med grader, sven grader och högre teknik utbildning i klassrummet och distansinlärningsmetoder och undervisnings infrastruktur, forskning och laboratorier, utrustning, bibliotek och teknikresurser. • 500.000 samtal till samhället i mer än 30 uppsökande program, kliniker, laboratorier, sjukhus självt och på sjukhus, UPA och UBDS staden och regionen.

Mission

Ta fram och sprida kunskap för att främja och bidra till utvecklingen av individen och samhället, på grundval av etiska och kristna principer, med fri forskning, undervisning och innovation förlängning bibehållen ständig växelverkan med nationella och internationella sammanhang.

Historia

Den UNAERP - Högskolan i Ribeirão Preto var den första institutionen för högre utbildning i Ribeirão Preto regionen. Grundades i 1: a. Juni 1924 som Föreningens skola Pharmacia och Ribeirão Preto Dental School, en grupp idealistiska hälso- och sjukvårdspersonal, intellektuella och lärare, eftersom genomförandet var avsett att främja social, utbildningsmässiga och kulturella utveckling av så rika kaffe huvudstaden idag Huvud sockerrör Polo País.Daquele visionära inledande projekt, banan för UNAERP haft en stark tillväxt sedan slutet av 1950-talet, när professor Electro Bonini (1913-2011), tog över ledningen.

Organisationsstruktur

Administrationen vid universitetet i Ribeirão Preto består av enheter som är verksamma i integrerad, samordna all verksamhet i undervisning, forskning och utbyggnad. Är det högre rådet, förbundskansler, Dean, koncernchef, direktörer, samordnare och Collegiate.

Infrastruktur

Den Unaerp har två campus: campus högkvarter i Ribeirao Preto, installeras på Ribeirânia Quarter, och andra campus i Guaruja, grannskapet Cove. Campus planeras och utrustade med kliniker, laboratorier, bibliotek, klassrum, service och mötessalar, akademiska och förvaltningsområden för att stödja undervisning, forskning och utbyggnad, samt serviceområden, levande och fritid som möjliggör och kvalificera college livet.

Således, de som bor här är mer än akademisk infrastruktur, forskning och utbyggnad. Campus Ribeirão och Campus Guaruja planeras utrymmen och omsorg för att främja välfärden för tusentals människor som för transitering under hela året, eftersom förutom lärare, personal och studenter, gemenskapmedlemmar deltar också campus i sökning tjänster och bekvämligheter.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade de Ribeirão Preto 

Den internationella relationer under Unaerp är strukturerad för att utbilda personal kunna analysera, på ett integrerat sätt, den politiska, ekonomiska, handel, kultur, h ... [+]

Kurs med toppbetyg, Concept 5, i utvärderingen av MEC 1: a under Ribeirão Preto och region och 12 under São Paulo, mellan privata institutioner, i enlighet med RUF 2015. Eleverna i internationella relationer i Unaerp göra minst 100 timmars utbildning och 100 timmars kompletterande aktiviteter för att bredda sina kunskaper och fullständig examen. Partnerskap med mer än 500 registrerade institutioner och uppmuntrar eleverna att söka möjligheter i Brasilien och utomlands. tekniska besök och akademiska resor övervakas av lärare i Europa och Latinamerika. fritidsaktiviteter såsom tekniska besök, föreläsningar, symposier, vetenskaplig forskning, kulturevenemang, bland annat. Den Unaerp bryr sig om att ge studenterna kvalitet akademiska livet, att upprätthålla sina två campus utformade för social och kulturell samexistens med komplett infrastruktur, med flera tjänster som ger komfort och tillgänglighet i områden för fritid, sport, samexistens och bred tillgång till samlingen bibliotek och online-databaser. ... [-]
Brasilien São Paulo Ribeirao Preto
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
4 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska