Grupo Tiradentes

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Är du beredd?

I världens nuvarande arbetsmarknaden, är en examen från São Luís annorlunda än de som studerar eller examen från en annan institution. Detta beror på att den politisk-pedagogiska förslag São Luís avser utveckling av tekniska färdigheter och även människa. På grund av detta kommer São Luís förbereda bättre för arbetslivet och öka dina chanser att anställningsbarhet, marknadsföring och löneökningar.

Detta är bara möjligt eftersom i São Luís du har en stab av speciallärare, lärare och läkare som arbetar i gymmet, men också har stor erfarenhet inom sina områden, för att inte tala om att lärare införliva och översätter till sitt pedagogiska filosofin mer humaniserad São Luís . Dessutom är São Luis banbrytande positiva och betydande begrepp enligt MEC. Det har också tillräckliga resurser, rimligt pris och utmärkt service, vilket ger dem som har studerat vid São Luís en mer välkomnande miljö, trots allt, till São Luís University College of Sergipana familj.

MISSION: "Att utveckla samhället med hjälp av tjänster i samband med utbildning och kultur."

VISION: "För att bli 2020, en av de tre största fakulteter Sergipe, känt för kvaliteten på utbildningen, tjänster och mänskliga relationer, med betoning på integration, entreprenörskap och anställbarhet"

Värderingar och principer:

St Louis School of Frankrike styrs av följande värden och principer:

Tolerans Arbete humbleness etik Ansvar Respekt själv medvetande

Platser

Aracaju

Address
Faculdade São Luís
R. Laranjeiras, 1838 - Getúlio Vargas,

49055-380 Aracaju, State of Sergipe, Brasilien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium