Läs den officiella beskrivningen

Skapad 1962, Lunds Tekniska Högskola i Minas Gerais - är ett nationellt referens i undervisningen av teknik - FEAMIG. För närvarande erbjuder högskolan grundutbildningen i teknik Surveying, civilingenjörsstudier och teknik produktion och sensu efter examen kurser i arbetarskyddsteknik, vägteknik, kvalitetsteknik, miljöteknik och Geo-hänvisningarna till Rural Property .

Kollegiet upprätthålls av Utbildnings Institute Candida de Souza. Att integrera undervisning, forskning och utbyggnad, ger FEAMIG sina elever en komplett utbildning, stelnade i vetenskapliga, tekniska, administrativa, humanistisk, etisk och social kunskap. För detta ändamål har fakulteten vetenskapliga initiering program, handledning, praktik Center, studievägledning utöver kursen och samordning Board, som samordnar lärares arbete och ge stöd till studenter. Träna skickliga yrkesmän, som kan utveckla hållbara lösningar till marknadens behov och samhällets är målet för FEAMIG.

År 2009 publicerades Erkännande Förnyelse ordning för lantmäteri Engineering Course, 2012, erkännande förnyelse ordningen för Production Engineering kursen. År 2013 publicerades förordningen drifttillstånd Kurs för civilingenjörsstudier, som fick betyget 4 av MEC.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Civilingenjörs Course i FEAMIG syftar till att utbilda civilingenjör genom att arbeta med kunskap. ... [+]

Presentations

Den civilingenjör arbetar inom bygg- och industrisektorerna installations. Det är den professionella som designar, förvaltar och analyserar verk i bostäder, byggnader, vägar, järnvägar, flygplatser, system för vattenförsörjning och sanitet, hamnar, floder, kanaler, dammar, diken, dränering, bevattning, broar och andra strukturer. Hans prestation ingår även analys av jord och alv, revisioner och inspektioner, budgetar, studera isolering, ventilation och inställningen stiftelser.

Med tanke på denna rad möjligheter, civilingenjörs Kurs i FEAMIG syftar till att etablera en stabil grund i matematik och grundläggande vetenskaper, ingenjörsverktyg, projektledning och produktion, och tillämpning av anläggningsteknik. Plus en bred grundutbildning, erbjuder kursen möjlighet att koncentrationen av studier i topografi, geokodning och konstruktion i allmänhet.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Ordet betyder ursprungligen mäta surveying och avgränsa mark. Emellertid är arbetet med Engineer Surveyor inte längre begränsat till landsbygdsområden, är deras område my ... [+]

Ordet betyder ursprungligen mäta surveying och avgränsa mark. Emellertid är arbetet med Engineer Surveyor inte längre begränsat till landsbygdsområden, är deras område mycket brett. Kartläggningen är närvarande i olika grenar av teknik och deltagande av Surveyor Engineer är viktigt i många projekt, från planering till mätning av färdigställandet.

The Engineer Surveyor är i stånd att arbeta i verkstadsbolagen, industrier, byggindustrin, verktyg och utbildnings- och forskningsinstitutioner. Inom den tunga industrin, är kartläggning en större övervakningsverktyg och kontroll av stora konstruktioner, exakt positionering av delar och maskiner, kvantifiering av insättningar och övervakningen av deras produktion.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska