Läs den officiella beskrivningen

Fakulteten Arnold Janssen bildades 2001 av Kongregationen av det gudomliga ordet. Och han föddes med styrkan av en internationell församling som verkar i 67 länder på fem kontinenter. Värden har kvalitet och kompetens för att arbeta i utbildning tagits från en hundraårig institution som inte en tillfällighet, är värd framgång sina elever på arbetsmarknaden.

Law och Administration kurser av fakulteten Arnold Janssen ge en solid humanistisk utbildning, förena visdom och tradition i utbildning till kraven från den moderna marknaden. Även med några års drift, har fakulteten Arnold Janssen blivit en referens inom den högre utbildningen. Bevis på detta är de resultat som ungkarlar i företagsekonomi och lagen om bevis från National Survey of Student Performance (ENADE). Studenter i lag Course lyste också under de senaste undersökningar av Order of Lawyers i Brasilien (OAB-MG), få ​​en framskjuten position bland lärosätena i staten.

Fakulteten för skolan Arnaldo består av mästare och läkare i erkänd akademisk kompetens och lång yrkeserfarenhet på marknaden.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Graden i Management fakulteten Arnaldo bringar kärnvärden entreprenörskap, innovation och ledarskap med fokus på människan. ... [+]

Graden i Management fakulteten Arnaldo bringar kärnvärden entreprenörskap, innovation och ledarskap med fokus på människan. Den nya läroplanen administration naturligtvis att respektera de riktlinjer som fastställts av MEC, med fokus på utveckling av förvaltningen och dess tillämpning i organisationer av olika kompetensområden.

kurs ämnen för att få en metod som ger systematisering och fördjupning av särskilda grenar av administrationen eller närliggande område, att ge studenterna en intensiv och exakt dyka på innehållet studerade.

metoder och olika pedagogiska verktyg kommer att användas, omväxlande och blanda teori och praktik, exponering och interaktion, avdrag och induktion. Vårt mål är att göra den här dagen till dag akademisk något mer dynamisk och effektiv genom diversifiering av undervisnings- och inlärningsstrategier, utan att tappa fokus på kvalificering av kompetens. Vi kommer att använda för detta föredrag, workshops, virtuella utrymmen av interaktion, företagsspel, gruppdynamik, guidade studier, guidade turer, seminarier och intervjuer, vetenskaplig forskning, konkreta fall lösning, och allt i vår makt för att utveckla den studerande arnaldo.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Utbilda yrkesverksamma med strategisk vision och kritiska ledningssystem, så att de kan utveckla och hantera integrerade projekt ledningssystem genomförande, som omfattar ... [+]

MÅL

Utbilda yrkesverksamma med strategisk vision och kritiska ledningssystem, så att de kan utveckla och hantera integrerade projekt ledningssystem genomförande, som omfattar kvalitet, miljö, hälsa och säkerhet och socialt ansvar.

MÅL

Proffs med högre utbildning komplett i närliggande områden helt eller delvis av det föreslagna innehållet eller arbetserfarenhet inom kvalitet, säkerhet och hälsa, miljö och socialt ansvar, eller på något annat segment av ledningen eller företagsekonomi privat eller allmänheten.

Bland andra yrkesgrupper, kommer kursen möter ingenjörer, biologer, chefer, advokater, arkitekter, tekniker med högre utbildning arbetssäkerhet, företagsläkare, revisorer, konsulter och chefer för miljö, kvalitet, hälsa och säkerhet och socialt ansvar .... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska