Läs den officiella beskrivningen

Senai Institute of Technology (IST) Textil och konfektyr CETIQT Senai är den största latinamerikanska centrum kunskapsproduktion tillämpas på produktionskedjan textil och kläder.

Den dynamiska anslutning bildas genom inbördes förhållandet mellan områdena utbildning, innovation, tillämpad forskning och teknik gör det möjligt för IST Senai CETIQT erbjuder textilkedjan och göra den bästa tekniken, laboratorietjänster, human resource utbildning, rådgivning och innovationsprojekt .

Den höga standarden på prestanda och korsningar av dessa handlingslinjer mervärde till varandra, vilket förbättrar både produktion och leverans av teknik och innovationstjänster, riktade för att öka konkurrenskraften för brasilianska industrin.

IST Senai har CETIQT miljöer och kompletta laboratorier för undervisningsändamål och tjänster. Dess pilotanläggningar återge industriell produktionsmiljö, vilket gör det möjligt att utveckla innovationsprojekt i process- och produktutveckling, samt att främja utvecklingen av integrerade utbildningsprojekt. Övervakas alltid av en högt specialiserad fakultet, bildar den mest eftertraktade och respekterade professionella på marknaden.

Prestanda

Bakom varje framgångsrik verksamhet för ett antal prospektiva studier och forskning som stödjer inte bara företagen i produktionskedjan, men också till sin egen produkt i pedagogik, Technology Services och innovation.

Utbildning

Med flexibla utbildningsstrategier och spetsteknologi infrastruktur, IST Senai CETIQT erbjuder inledande kurser och kontinuerlig teknisk, grundutbildning, förlängning och forskarutbildning i klassrummet metoder och e-lärande (avstånd), med värnplikt Network, genom de regionala avdelningar (RDS) av Senai i varje stat, plus särskilt framtagna och riktade program till industrins behov i hela landet.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Den kemiska ingenjör är en professionell som kan delta i alla stadier inom den kemiska industrin, från planeringen av projektet, till den slutliga produkten, men även ino ... [+]

Under och differential

Granskats av MEC med anmärkning 4, gör det möjligt för kursen eleverna att utveckla projekt, driva industrier, utveckla nya produkter och kemiska processer och möjliggöra produktion med förbättringen av en kemisk eller biokemisk process. Den kemiska ingenjör är en professionell som kan delta i alla stadier inom den kemiska industrin, från planeringen av projektet, till den slutliga produkten, men även inom forskning och socio miljöfrågor.

Sedan starten 2010 under kemiteknik CETIQT Senai strävar efter att hålla jämna steg med marknadens behov. Från och med 2013, med nya galler, presenterar naturligtvis en ännu större fokus på utbildning Engineer, vilket ökar arbetsbördan för särskilda ämnen. ... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Belönats med en viss grad av kompetens, som utfärdas av ministeriet för utbildning - MEC bildar kursen Textil Engineer, en professionell som kommer att kunna arbeta på al ... [+]

Under och differential

Belönats med en viss grad av kompetens, som utfärdas av ministeriet för utbildning - MEC bildar kursen Textil Engineer, en professionell som kommer att kunna arbeta på alla stadier av produktion och leverans av tjänster av en textilindustri och kläder: från valet av mest lämpliga råvaror, genom produktionsprocesser, kvalitetskontroll och marknadsföring av slutprodukten.

Syftet med kursen är att utbilda ingenjörer med förmågor, färdigheter och attityder som är anpassade till lösningen av problem som är förknippade med de produkter, processer och tjänster, såsom: konstruktion, utveckla och förvalta integrerade system av människor, material, utrustning och information, Med upp förvärvats från kunskap resurser och kompetens inom grundläggande vetenskaper tillsammans med de principer och metoder för teknisk analys och design för att specificera, förutsäga och utvärdera de resultat som fås från dessa system.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

SENAI CETIQT Institucional