Läs den officiella beskrivningen

Den FMJ - Mackenzie River är en institution för högre utbildning tvärvetenskaplig, privat, vars syfte är att utbilda mänskliga värden exklusiva, kunna uppfatta och tolka de nuvarande paradigm, föreställa nya möjligheter och föreslå att alternativa vägar, med tanke på kraven av samtidighet.

Den institutionella Project FMJ - Mackenzie River syftar till att utöka och förnya bortom konventionella förslag som är relevanta för dagens befintliga högskolorna. Expansionen och krävs innovation, baserad på en vanlig high school, har, som en riktlinje, en förståelse av verkligheten, vilket förutsätter medvetenhet i samhället och därför en kunskapstillgång, inte bara kunskap, men också kritik och hypoteksinstitut.

Dessa funktioner gör det möjligt för institutionella utformningen bäddar försök, producera ny kunskap om samhällsförhållanden, vilket innebär att ha som en metod för att integrera undervisning / forskning och tvärvetenskap, och som en princip, samspelet med samhället.

Mission, vision och värderingar

Mission

Utbilda människan skapad till Guds avbild, för fullt utnyttjande av medborgarskap, bidra till utvecklingen av sig själv och samhället genom utbildning, forskning och utbyggnad, och kultur, sport, sociala och andliga aktiviteter, miljö reformerta kristna tron.

Utsikt

För att erkännas av samhället som konfessionell Presbyterian institution, filantropiska och gemenskap profil, som är tillägnad det gudomliga och humaniora; kännetecknas av kontinuerliga strävan efter kvalitet i undervisning, forskning och utbyggnad, sträva efter integrerad bildandet av människan, i reformerta kristna tron ​​miljö.

Värderingar och principer

I personligt uppförande: värdighet, karaktär, integritet och mackenzista anda; I relationer: lojalitet, ömsesidig respekt, förståelse, ärlighet och ödmjukhet; Vid utövandet av yrkesverksamhet: etik, kompetens, kreativitet, disciplin, engagemang och vilja att frivilligt; I beslutsprocessen: söka konsensus, rättvisa, sanning, lika möjligheter för alla; Förhållandet mellan kollegiala organ, enheter och avdelningar: samarbete, laganda, professionalism och god kommunikation; Relationen med andra institutioner: ansvar, oberoende och öppenhet; I samhället: delaktighet och service till samhället; Och hela tiden, agera med kärlek, som är bindningen av perfektion.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Administration är en tillämpad samhällsvetenskap utveckla planeringsstrategier för hantering av mänskliga, materiella och finansiella resurser i en organisation. ... [+]

Administration är en tillämpad samhällsvetenskap utveckla planeringsstrategier för hantering av mänskliga, materiella och finansiella resurser i en organisation. Administratören ska kunna uppnå de mål och organisatoriska mål genom processen att planera, organisera, leda och kontrollera de åtgärder som kommer att utvecklas inom områdena mänskliga resurser, marknadsföring, finans och produktion.

Vissa resor skillnaderna: Cine debatt (filmer eller föreläsningar med anknytning till frågor som är viktiga för förståelsen av etiska, sociala, juridiska och ekonomiska); tvärvetenskaplig seminarium; föreläsningscykler; fallstudier som används till utbildning; och företagsspel (gör studentgruppen, fatta beslut i virtuella företag, förhandla med andra företag i andra klassrummet grupper eller till och med andra klasser, perioder och kurser).... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Redovisnings Kursen syftar till att utbilda diskar med kapacitet att agera professionellt hela det nationella territoriet. ... [+]

Redovisnings Kursen syftar till att utbilda diskar med kapacitet att agera professionellt hela det nationella territoriet. Läroplanen är väl avvägd med tanke på antalet obligatoriska ämnen som föreskrivs i minimiläroplanen för MEC, liksom de för lämplig utbildning av professionella topp-nivå redovisning, räknaren.

Redovisnings Course fakultets Mackenzie River har funnits i 48 år från tidigare fakultets Moraes Júnior, vars namn och tradition av kvalitet har gjort det möjligt för införandet av större redovisning proffs på den inhemska marknaden. Kursen har en övre lärare hack, där raffinerade akademisk utbildning (specialister, magistrar och doktorer) i kombination med stor yrkeserfarenhet, differentieras och attraktiv för dem som är intresserade coursing Redovisning besluta fakulteten Mackenzie-floden.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska