Läs den officiella beskrivningen

Founded in 1998, är School of the Americas (FAM) en institution i staden São Paulo som erbjuder kurser i olika kunskapsområden.

Den institution kom upp i syfte att erbjuda ett differentierat utbud av privata högre utbildning i São Paulo, prioritera kvaliteten på kurser, det vill säga erbjuda tillräckliga och moderna anläggningar som uppfyller efterfrågan på intresserade studenter att växa både på ett personligt plan som professionell.

De kurser som erbjuds av FAM utvärderas av undervisningsministeriet (MEC) med utmärkta begrepp, många av dem med full poäng. Differentierade pedagogiskt projekt, infrastruktur med internationell standard (den första i Brasilien) och högt kvalificerade lärare, som består av lärare och läkare. FAM komponenter som gör en perfekt institution för att bilda kapabel och yrkesverksamma på arbetsmarknaden.

Förslaget Utbildningen baseras på oro för den studerande och deras yrkesmässiga framtid. Investeringarna syftar till att ge lämpliga och moderna faciliteter för att tillgodose behoven hos universitetet.

Av dessa och många andra skäl som School of the Americas är inkörsporten till din karriär framgång, trots allt, är vår framgångssaga din!

HISTORIK En personlig dröm genom ansvariga: erbjudande till staden São Paulo, i närheten av tröst, en differentierad utbildningstjänster befintliga i det privata nätverket för högre utbildning.

Detta är den mest innovativa senaste utbildnings projekttid och så vi är stolta över att visa upp.

Omvandlingen börjar med förvärvet av före detta huvudkontoret för Teater Record, med alla kulturella förflutna inskriven i den konstnärliga historia i staden São Paulo, särskilt i årtionden av åren 60/70, var och när det fanns olika medborgerliga och konstnärliga evenemang som De startade den snabba omvandlingen av den socioekonomiska, konstnärliga och kulturella São Paulo.

Kallelse av House of Culture, den ansvarige omvandlas i 1995 av en arkitektonisk interventions tre år, byggnaden-teatern, som nu kallas Building Yara Vianna Lamacchia.

Öppnade i januari 1998, med anläggningar som är utformade för att de mest moderna internationella normer för komfort och säkerhet. En vacker och avslappnad utrymme för att lägga kunskap, utbyta idéer och multiplicera vänner.

I augusti 1998 initieras för att verksamheten inom School of the Americas, med hyra av ett team av noterade experter inom utbildning, att utveckla projektgodkännandet av följande kurser:

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Faculdade Das Américas (FAM)

Kursen direktörens gör det möjligt för professionella att fungera som chef för ekonomiskt, materiellt eller människa, som påverkar beslutsfattandet om tillgängliga resurs ... [+]

Om kursen Kursen direktörens gör det möjligt för professionella att fungera som chef för ekonomiskt, materiellt eller människa, som påverkar beslutsfattandet om tillgängliga resurser. Det är också en social vetenskap som studier och utforskar de metoder som används för att hantera och administrera resurser.

Huvudsakliga verksamhet Student Administration av School of the Americas kommer att kunna: Hantera verksamheten i ett bolag; Organisera och samordna finansiella verksamhet en anläggning; Plan, främja och hantera offentliga och privata institutioner; Definiera operativa strategier i ett företag, studerar kundernas behov, utveckla produkter och tjänster för att tjäna dem och planera försäljning; Planering och förvalta företagets budget, vilket gör kostnadskontroll och internrevision; Bly, kommunicera, leda och motivera människor. ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Faculdade Das Américas (FAM)

Reklam är läran om planering, förberedelse, genomförande och spridning av reklamkampanjer för att tillämpa varumärkeskännedom och öka försäljningen av en produkt eller tj ... [+]

Om kursen Reklam är läran om planering, förberedelse, genomförande och spridning av reklamkampanjer för att tillämpa varumärkeskännedom och öka försäljningen av en produkt eller tjänst.

Vid School of the Americas, kommer studenten för reklam kunna skapa reklamkampanjer, som syftar till att presentera en produkt / tjänst för allmänheten för att främja försäljningen.

Huvudsakliga verksamhet

Studenten för reklam School of the Americas kommer att kunna:

Forska marknaden och samla in uppgifter som kommer att vägleda en kampanj; Planera och utveckla en produkt / tjänst, inställning prisstrategier, distribution och försäljning; Utvärdera effekterna av kampanjer på allmänintresset, Utveckla försäljningsstrategier och utveckla marknadsföringskampanjer inom olika segment såsom stormarknader, restauranger och affärer; Välja lämpligt verktyg för att sprida en kampanj. ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
7 - 13 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska