Läs den officiella beskrivningen

College of Engineering och Management School är bara nio år på marknaden men redan visar goda resultat och sticker ut bland de nationella skolor på grund av sina meningsskiljaktigheter. Det anses av MEC en av de bästa privata högskolor i industriell produktion av São Paulo, med beaktande av CPC, sammansatta indikatorn för anteckning i ENADE, lärare, undervisning-lärande resurser, infrastruktur och anläggningar.

Fakulteten är fin och har valt postdoktorer, läkare, lärare och experter med bred erfarenhet som begås på bilda fullständiga produktionstekniker, som kombinerar teknisk kunskap när produktionsprocesser och strategiska vision of Business.

Mer än så, det är äkta oro i att se till att eleverna utvecklar inte bara deras akademiska kunskaper, utan även deras personliga utveckling. De uppmuntras att upptäcka och utforska sin fulla potential, vilket resulterar i yrkes redo att komma in på arbetsmarknaden och för att möta de utmaningar som framtiden kommer att medföra för samhället.

Varför ESEG Skolan för teknik och management har en innovativ undervisningsmetodik, att föra ut det bästa i varje område för att omvandla den studerande till en komplett professionell.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Den civilingenjör är en professionell med omfattande teknisk utbildning. ... [+]

Längd: 10 terminer

Perioder: Dag och Natt

Vad gör du?

Den civilingenjör är en professionell med omfattande teknisk utbildning. Det är möjligt att tänka, planera, konstruera, bygga, underhålla och felsöka byggnader, broar, dammar, tunnlar, stiftelser, inneslutning och släntstabilitet, vattenförsörjning, vattenresurser, vattenkraft; bevattning och dränering, vattenrening och avlopp, fast avfall och kontroll av vattenföroreningar, transportinfrastruktur, hamnar, flygplatser, vattenvägar, vägar och transport.

Vilka är de nya färdigheter som krävs för civilingenjörer?

Under andra hälften av förra århundradet, inom design- och konstruktionsteknik var den största kravet på en behörig praxis för civilingenjörsyrket. Idag är många andra dimensioner ingår. Förstå aspekter såsom projektledning, kvalitet, miljö, human resource management, globalisering, innovation och entreprenörskap in på listan över den kompetens som krävs för en civilingenjör från första raden.... [-]

Brasilien São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Production Engineering är en kurs med många möjligheter: det handlar om utformning, förvaltning och förbättring av produktionssystem av varor och tjänster genom att tillä ... [+]

Längd: 10 terminer

Perioder: Dag och Natt

Vad gör du?

Production Engineering är en kurs med många möjligheter: det handlar om utformning, förvaltning och förbättring av produktionssystem av varor och tjänster genom att tillämpa egna tekniker och metoder för att förbättra företagens effektivitet.

Därför kan produktionsingenjör söka möjligheter inom områdena kvalitetskontroll, produktionsplanering, strategi, informationssystem, logistik, bland annat.

Vad studien?

En av de egenskaper som utvärderas av MEC som sätter ESEG på nr 1 var invigdes didaktiska och pedagogiska resurser institutionen.

Här, delade vi kursen i två breda kunskapsområden.... [-]

Brasilien São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska