Läs den officiella beskrivningen

Den UNISAL är en akademisk gemenskap av lärare, studenter och administrativ personal, som främjar noggrant, kritisk och målmedveten utveckling av människan och kulturarvet för samhället genom forskning, undervisning, högre och fortbildning och olika tjänster som erbjuds till lokala samhällen.

Christian inspiration, den katolska natur och Salesian identitet UNISAL anta en syn på världen och människan rotade och i harmoni med evangeliet och ett motiverat pedagogik på värdena för förebyggande systemet levde av Don Bosco.

Detta innebär bland annat: ett åtagande till enhet och gemenskap med kyrkan; en bestämd alternativ för ungdomar; en akademisk gemenskap med en tydlig Salesian identitet; en kristen och Salesian orienterad kulturprojekt och utbildnings och pastorala inställning.

Integreringen av kunskap, dialog mellan tro och förnuft, den ständiga sökandet efter sanningen, etik utbildning, den anda av frihet i kärlek, ömsesidig respekt och främjande av mänskliga rättigheter karakterisera och liva upp UNISAL som ett kunskapscentrum som ger smak för studier och forskning och främjar förvärv av sann visdom i livet.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Den UNISAL Administration Kursen har som central axel företagande och entreprenörskap. ... [+]

Den UNISAL Administration Kursen har som central axel företagande och entreprenörskap.

Inför en enorm lokal servicemarknaden kursen Unisal Administration fokuserar på denna verksamhet som fältstudier och forskning, analysera dess dynamik, tendenser och framtidsutsikter affärs.

Ett av de grundläggande målen för kursen är att utveckla färdigheter för att hantera yrkesskicklighet som är kopplade till de behov som den moderna företag, i synnerhet, entreprenörsförmåga, ledarskap och beslutsfattande.

Den yrkesmässiga framtid kan utöva sina funktioner i privata organisationer, aktiebolag, offentliga företag, myndigheter och stiftelser inom områdena allmän förvaltning, offentlig, ekonomi, personal, försäljning, marknadsföring, logistik, produktion, organisation och metoder, utrikeshandel, gästfrihet, informationsteknik och upphandling. ... [-]

Brasilien São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Det stora behovet i landets tekniker (t.ex.. Engineers) som är utbildade och uppdateras på ny teknik. ... [+]

Det stora behovet i landets professionella tekniker (s. t.ex. ingenjörer) som är utbildade och uppdaterade på ny teknik. Det är obestridligt också att denna situation kommer sannolikt att förvärras mot efterfrågan på kvalificerad personal inom mekanisk området. För att vända denna situation, blir en stor insats som krävs för att möjliggöra bildandet av ett växande antal yrkesverksamma med de kvalifikationer som krävs av arbetsmarknaden i maskinteknik, och den brasilianska universitet för att spela i produktionen en nyckelroll och spridning av kunskap inom de nämnda områdena. Denna regionala aktivitet karaktär UNISAL möjligt för studenter inte rör sig för mycket i förhållande till sina hemstäder, minska de kostnader som skulle under andra omständigheter. Dessutom har denna faktor gör det möjligt för UNISAL erbjuder kurser som kommer från möte med egenskaperna hos det område där det ligger, i synnerhet polariserat regionen genom UNISAL - Lorraine, som omfattar kommunerna Paraíba Valley-regionen ligger på axeln Rio de Janeiro - Sao Paulo. Företag i allmänhet behov av inställningen i denna konkurrensutsatta arbetsmarknad i ständig teknisk innovation och därmed högt kvalificerad personal med god teknisk och vetenskaplig grund, som kan finna lösningar på marknaden, alltid höja värdet och kunskap för samhället. Den stora industriområde i Paraíba Valley, det finns en växande efterfrågan på ingenjörer som verkar i maskinteknik område. Med den ständiga expansionen av detta industriområde, kommer kursen för maskinteknik förbereda högkvalitativa ingenjörer, för att stödja utvecklingen av den brasilianska industrin under de kommande åren.... [-]

Brasilien São Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
Deltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska