Läs den officiella beskrivningen

Den tid du får på college kommer att ingå i dess historia: en hel del vänner, erfarenheter; nya vägar och karriärutveckling för att byggas.

Newton är hedrad att delta i denna fas av sitt liv och kommer alltid att vara skåla för deras personliga och yrkesmässiga framgång.

Besök våra enheter, främja ett utbyte mellan campus, utbyta idéer, studera, ha roligt, njuta så mycket som möjligt. Vår lärare, personal och struktur är här för att se till att den här gången är det mest lönsamma möjligt.

Din framtid: det är vad Newton andra tycker. Så när du väljer att bygga din berättelse med oss, vi vet att ditt mål är arbetstillfredsställelse. För att nå toppen av sin potential, förena tradition och modernitet i den bästa strukturen. Vi erbjuder brett utbud av traditionella grund, teknisk och avstånd, och forskarutbildning. Den akademiska nivån är hög kvalitet med 80% av fakulteten består av lärare och läkare, moderna laboratorier, center och övningscenter i olika kunskapsområden och vetenskapliga forsknings- och förlängning. Förutom den erkända kvaliteten på undervisningen och fokus på praktik, Newton ständigt investera i relationen med marknaden, fastställa viktiga partnerskap för att ge sina studenter med de bästa möjligheterna och karriärmöjligheter.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Elektroingenjör gäller kompetens och metoder i system med el. ... [+]

Elektroingenjör gäller kompetens och metoder i system med el. Verksamhetsområdet omfattar analys, projektgenomförande och övervakning av arbetet med alla aspekter av system och utrustning inom områdena elektroteknik, elektronik, telekommunikation och automation.

Loppet av elektroteknik Newton Paiva sätt entreprenörer ingenjörer med ledaregenskaper och problemlösning, redo att möta dagens krav. Den utvecklar även i framtida yrkes de kunskaper som krävs för att anpassa sig till tekniska framsteg och att arbeta i multidisciplinära team, med etiska, med tanke på de sociala, ekonomiska, politiska och miljömässiga konsekvenser, styra deras bidrag till att förbättra livskvaliteten människor. Förlitar sig på fakulteten, som består av mästare och läkare med stor erfarenhet på arbetsmarknaden, har studenten möjlighet att kombinera teoretiska kunskaper med praktisk erfarenhet, upplever verkliga situationer av daglig användning.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Med omfattande innehåll, dynamisk och fokus på de mest moderna metoder för förvaltning, utvecklar kursen kritiskt tänkande, etiskt och socialt ansvarstagande. ... [+]

Med omfattande innehåll, dynamisk och fokus på de mest moderna metoder för förvaltning, utvecklar kursen kritiskt tänkande, etiskt och socialt ansvarstagande. Dessutom ger det eleverna erfarenheter i verkliga situationer i näringslivet, som arbetar deras företagande och färdigheter som krävs för innovativa åtgärder.

Administratören examen från Newton kan hantera alla processer i ett företag inom olika sektorer av den offentliga, privata eller tredje sektorn. Chef för bolaget består i beslutsfattandet och resurshantering för att uppnå målen på olika nivåer i ett företag. Kan vara allmänna, när det gäller strategisk ledning, eller specifikt, när det gäller kommersiell förvaltning, HR, ekonomi eller marknadsföring.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska