Läs den officiella beskrivningen

College Historia

Det hela började mer än sju decennier i Campo Grande stadsdelen med, utbildningsprojekt College Afonso Celso åtagit sig att de ideal, behov och kultur Rio West Zone. Den första universitetsundervisning enhet, grundades 1969, var fakulteten för ekonomi, redovisning och administrativ Sreder Moacyr Bastos.

Under dessa år, får vi veta att bilden av ett universitet är bilden av vart och ett av sina elever - sin utbildning, kunskap, deras världsbild, deras förmåga att möta hinder. Och framför allt, deras medvetenhet om medborgarskap. Studenten är vår största tillgång, vår spegel. Så vi tillåter aldrig en rent marknads syn på utbildning överlappar med etiska värderingar.

Tradition och modernitet, kvaliteten på akademisk kompetens och pionjäranda, kompetens och trovärdighet, tekniska framsteg och den bästa infrastrukturen i väst zonen i Rio de Janeiro / RJ. Alla dessa egenskaper definierar University Center Sreder Moacyr Bastos, som utgör inte bara bra personal beredd att möta arbetsmarknaden, men framför allt goda medborgare.

Vår mission har alltid varit att bidra till byggandet och spridning av kunskap, gör det möjligt för medborgaren att omvandlingen av sociala och professionella medier. Och önskan att uppnå detta mål, från det ögonblick vi börjar integrera Utbildnings gruppen UNIESP blev ännu starkare inom var och en av oss.

Mission

Vår mission har alltid varit att bidra till byggandet och spridning av kunskap, gör det möjligt för medborgaren att omvandlingen av sociala och professionella medier. Och önskan att uppnå detta mål, från det ögonblick vi börjar integrera Educational Group UNIESP blev ännu starkare inom var och en av oss.

Infrastruktur

Den högkvarter Campus vid universitetet Center Sreder Moacyr Bastos ligger i centrum Campo Grande grannskap, väster om kommunen Rio de Janeiro av. Med två ingångar, är Campus lätt att hitta och ger tillgång av människor från olika delar av staden och även från andra kommuner.

Huvudentrén till Campus ligger på Rua Trinity Engineer, # 229 och är bättre tillgång till block A, B, C och D i utbildnings komplexet. Den andra posten, som ligger på Rua Costa Amaral, nr 360, är ​​den bästa tillgången till de som är avsedda för att blockera E (Building Evandro Lins e Silva).

Sätes Campus innefattar, förutom klassrum, följande områden :. Teater Sreder Moacyr Bastos; . Bio rum Prof .. Ester Figueiredo Ferraz; . Multi-sport gym; . Laboratorier för anatomi och kemiska och biologiska vetenskaper; . Mediacenter Minister Francisco Dornelles, som består av multimedia auditorium, radio journalistik labb, tidningen skriver labb, laboratorium reklambyrå och reklam och TV-journalistik lab; . Kärn rättspraxis, som bildas av två laboratorier, pilotkontor, rättssal, domare rum, och speciellt reserverade för rättsväsendet utrymmet; . UniMSB konsthall;.

. CIEE satte Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander banktjänster; . Bibliotek; . Parkering för studenter med särskilda behov, lärare och anställda, med inträde av Manai Street, # 116.

Den högkvarter Campus vid universitetet Center Srede Moacyr Bastos, innefattar vidare förvaltningsområdena, samordnare grundutbildning, forskarutbildning och utvidgning och prästgården.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Presentation och professionell profil Kursen syftar till att göra det möjligt för eleven att arbeta inom flera områden, såsom utrikeshandeln, finansiella, logistik, markn ... [+]

GR

Presentation och professionell profil

Kursen syftar till att göra det möjligt för eleven att arbeta inom flera områden, såsom utrikeshandeln, finansiella, logistik, marknadsföring, produktion, bland annat.

Allmänt mål

Form yrkesverksamma på hög nivå som kan arbeta i det administrativa området, observera etiska principer, som kan interagera i den sociala miljön och bidrar till att stärka institutionen, vare sig i affärer eller allmänna utrymmen, och bidra till att främja de förändringar som äger rum i samhället.

specifikt mål

De särskilda målen för kursen de viktigaste färdigheter som kommer att utvecklas i eleverna: - Applicera innehåll som främjar innovation och kreativa kapacitet; - en lösning på situationer med flexibilitet och anpassning; - Utveckla logiska, kritiskt och analytiskt tänkande; - Förstå administrativa helhet; - Använd mellanmänsklig kommunikation och uttryck i en korrekt tolkning av verkligheten; - utvecklar förmågan att beställa aktiviteter och program; - Lösa situationer där beslutsalternativ och utformning risk; - tillämpa teorier i olika organisatoriska och sociala sammanhang.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Det är den gren av ingenjörskonst som designar, hanterar och utför arbeten såsom hus, byggnader, broar, viadukter, vägar, dammar, kanaler, hamnar, etc. De civila ingenjör ... [+]

Bachelor of Civil Engineering

Presentation och professionell profil

Det är den gren av ingenjörskonst som designar, hanterar och utför arbeten såsom hus, byggnader, broar, viadukter, vägar, dammar, kanaler, hamnar, etc. De civila ingenjör mönster, hanterar och övervakar alla stadier av en konstruktion eller renovering. Hans prestation omfattar analys av markegenskaper, studiet av solljus och ventilation av platsen och definitionen av de typer av foundation. Baserat på dessa data, utvecklar det projektet, med angivande av nätverk av elektriska, hydrauliska och renhållning av byggnaden och som definierar det material som skall användas. På byggarbetsplatsen, ledande arbetslag, övervaka tidsfrister, kostnader, kvalitet och säkerhetsstandarder. Upp till honom för att säkerställa stabiliteten och säkerheten i byggnaden.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Campusstudier
Läs mer på svenska

Uniesp 100