Läs den officiella beskrivningen

Den institutionella uppdrag visar att University Center FACEX kommer att avsättas till den intellektuella kvaliteten på utbildning av sina elever med kvaliteten på vården för behov, önskemål och förväntningar i samhället, att bilda kompetenta och kapabla yrkesverksamma finna kreativa lösningar på lokala problem , regional och nationell.

Denna institutionella engagemang är starkt förankrad i filosofiska principer och etiska och pedagogiska övertygelse som styr deras handlingar, bland vilka vi belyser:

medveten om sitt sociala ansvar, förbundit sig att värdena för rättvisa, jämlikhet och broderskap; permanent roll i räddningen av medborgarskap - i bildandet av medborgare, vara etisk och politisk, medvetna om sina rättigheter och skyldigheter, kunna ingripa i den socioekonomiska utvecklingsprocess i samhället där det är verksamt, med en integrerad syn på samhället och världen; förenande åtgärder, öppen för alla kunskap, kritisk, kreativ och kompetent, kunna bidra till utvecklingen av staten och regionen där det är verksamt. åtaganderesulterar i fortsatt strävan efter hög akademisk och vetenskaplig prestation av ditt samhälle; villighet att bilda partnerskap och allianser med andra institutioner, som syftar till att utveckla integrationsprogram i syfte att utbildning och utveckling av mänskliga värden; lika villkor för tillgång och varaktighet inom institutionen; frihet att lära sig, undervisa, forskning och publicera kultur, tanke, konst och kunskap; pluralism av idéer och pedagogiska föreställningar; respekt för frihet och uppskattning för tolerans; standard kvalitetssäkring och kopplingen mellan akademisk utbildning, arbete och social praxis.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)

Den UNIFACEX Administration kurs uppdrag är att utbilda yrkesverksamma som kan leda organisationer mot bakgrund av förändringar och transformationer inneboende i nuet. ... [+]

UPPGIFT

Den UNIFACEX Administration kurs uppdrag är att utbilda yrkesverksamma som kan hantera organisationer mot bakgrund av förändringar och transformationer som ingår i modern och främja positiva resultat inom de organisatoriska paradigm, alltid internalisera värderingar som mänsklig förbättring, yrkesetik, rättvisa, socialt ansvar och miljön.

MÅL

Målet med UNIFACEX Administration kursen är att utbilda studenter som kan tillägna kontinuerligt, teknisk, sociala, ekonomiska, politiska, tekniska och kulturella grundvalar för att utöva sitt yrke genom innovativa strategier som passar de regionala särdrag, nationella och internationella organisationer.

VARFÖR UNIFACEX ADMINISTRATION? Vi är den 5: e bästa tillvägagångsledningen i Brasilien enligt ENADE indikatorer; Starry kurs i utvärdering av högre utbildning som genomförs av Student Guide 2012 och 2013 Editora Abril; Pedagogiska politiskt projekt är lämplig för de nya riktlinjerna undervisningsministeriet, med fokus på utbildning för kompetensbaserad undervisning, forskning och utbyggnad; fakultet omfattande 80% av mästare och läkare med ett genomsnitt på 5 år i kursen; utbildade lärare, dynamiska och ledade med affärsmetoder; dynamiska lektioner med hjälp av metoder som värdesätter utvecklingen av teorin kombinerat med erfarenhet från näringslivet genom diagnostik och organisationsanalys så tidigt som den 1: a perioden; Exklusiva affärssimulering metod som gynnar konsolidering av tyst kunskap och tvärvetenskapliga; NE3 - Centrum för studier i affärsstrategi integrerar lärare och elever i tillämpad forskning; Full integration med examen; De utvecklas kontinuerligt aktiviteter av olika slag, såsom föreläsningar, tekniska besök, minikurser, stöd till gemenskap bland andra; stipendier för studenter i grundvetenskaplig forskning; pedagogiska övervakning av utbudet, forskning och utbyggnad; Förvaltning Symposium - årliga församling händelse... [-]
Brasilien Natal
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centro Universitário Facex (UNIFACEX)

Redovisning Kurs UNIFACEX University Center har som sitt främsta mål att ge studenterna en allmän och humanistisk kultur. ... [+]

Redovisnings Course UNIFACEX University Center har som sitt främsta mål att ge studenterna en allmän och humanistisk kultur, för att bilda kandidatexamen kunna förstå verkligheten och, enligt regeln om etik, identifiera, analysera och tolka ekonomiska och finansiella företeelser genom verktyg, modeller och metoder för redovisning, i egenskap av en agent för förändring i förvaltningen och lösningar för balansproblem organisationer.

MÅL

Den professionella utbildats i UNIFACEX har förmåga att hantera affärs och finansiella data, organisera redovisning, producera information och utvärdering av kontroller och tillgångar. Kursplanen antogs kommer att ge stora kunskap som gör det möjligt för eleven att utveckla sin potential, såsom kreativitet, ledarskap och pro-aktivitet. ... [-]

Brasilien Natal
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska