Centro Universitário Carioca (UNICARIOCA)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den UniCarioca är ett universitet som ligger i Rio de Janeiro, med 4 enheter fördelade i fyra olika distrikt i staden: Long River, Meier, Bento Ribeiro och Jacarepagua.

Grundat på samma dag av årsdagen av staden Rio de Janeiro - dag 01º mars har UniCarioca inte bara på uppdrag av "carioca" varumärke som i sin DNA vägen för att "vara carioca": modern, dynamisk och innovativ, alltid evolving.

Den pedagogiska, vetenskapliga, kulturella och sociala engagemang UniCarioca är i linje med de utmaningar och krav i staden Rio de Janeiro, och redovisas därför av relevant bidrag i bildandet av etiska och kompetenta för en arbetsmarknad alltmer krävande och globaliseras.

I UniCarioca, har du alla verktyg du behöver för att ge vingar till dina drömmar.

Alla luftkonditionerade rum och dataprojektor; Wi-Fi-nätverk tillgängliga för studenterna; toppmoderna datorsalar, i samarbete med Dell; IT-infrastruktur ständigt moderniseras: de bästa marknadspraxis för kontinuerlig modernisering av IT-infrastruktur används; Bibliotek med en samling av 13,557 titlar och 35,583 exemplar finns att den akademiska världen och databas (EBSCO); olika inlärningsområden, i enlighet med behoven hos varje kurs.

Denna skola erbjuder program i:
  • Portuguese (Brazil)

Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Administrering

Campusstudier Heltid Deltid 8 terminer March 2018 Brasilien Rio de Janeiro + 1 fler

Den professionella ledningen bildas av UniCarioca kan agera i beslutsfattandet i viktiga organisatoriska områden: produktion och marknadsföring, ekonomisk förvaltning, human resource management, affärsstrategi, logistik, informationssystem etc. [+]

Examen i Management UniCarioca utvecklas eleverna yrkesprofil som krävs för att arbeta med frågor som rör informationssystem, ekonomi, personaladministration, marknadsföring, produktion, logistik, projekt och miljöansvar. Den professionellt sätt kurs kunna planera, organisera, leda och kontrollera verksamheten i ett bolag, både offentliga och privata, och utarbeta strategier och arbetssätt inom olika organisatoriska områden.

Administratören är en professionell med ett omfattande spelplan, att kunna arbeta inom industrin, handel eller tjänster i privata företag och offentlig sektor. Det kan också ge råd till företag eller delta i området undervisning och forskning.... [-]


Civilingenjör

Campusstudier Heltid 10 terminer March 2018 Brasilien Rio de Janeiro

Kursen Grundutbildning civilingenjörsstudier vid UniCarioca syftar till att utbilda ingenjörer som kan agera i branschen för byggande av hus, byggnader, vägar, hamnar, dammar, broar, plattformar, köpcentra, tunnlar och viadukter. [+]

Kursen Grundutbildning civilingenjörsstudier vid UniCarioca syftar till att utbilda ingenjörer som kan agera i branschen för byggande av hus, byggnader, vägar, hamnar, dammar, broar, plattformar, köpcentra, tunnlar och viadukter. Studenten får en god grundläggande matematik och gedigna kunskaper inom byggverksamhet och projektutveckling, inklusive kvalitetskontroll och miljöansvar.

Efterfrågan på kvalificerade ingenjörer har ökat markant. De civilingenjör verk inom olika områden som beskrivits ovan, genom att utföra följande funktioner: Projektutveckling, analys, förvaltning, utförande, övervakning och kontroll av alla stadier av ett projekt. Den genomsnittliga ingångslönen för en civilingenjör är ungefär US $ 3500.... [-]