Läs den officiella beskrivningen

Privat Technical University UNITEPC Cosmos är en institution för högre utbildning, lagligen etablerad och skyddas av artikel 94 i konstitutionen av Plurinational staten Bolivia.

Den anda som skapades vid tekniska universitetet Private Cosmos, UNITEPC, 24 år, har inte bara ett socialt rum yrkesutbildning men är en plats som erbjuder en verklig möjlighet till en omfattande professionalisering i dessa dagar av Post- modernitet, globalisering och informationsteknik, där det inte är lätt att hitta utbildningsförslag som omfattar främjande av etiska och moraliska värderingar som samhället kräver. I UNITEPC är "högre utbildning live" med en entreprenörsanda och mänskligheten.

För detta ändamål har ett uppdrag och tydlig och objektiv vision som genererar höga förväntningar för att lyckas med sina elever, en lärare prestigefyllda yrkesverksamma från olika områden av mänsklig kunskap som är utbildade för att genomföra utbildningsprocesser inom högre utbildning, förvaltning baserad på vetenskaplig kunskap. Välkommen till denna akademiska miljön.

mission

"Att bidra till en hållbar utveckling av landet och världen genom vetenskaplig och teknisk forskning, innovativa former av produktion och bildandet av socialt ansvarsfulla yrkesverksamma, proaktiva, forskare och ledare med kritiska kapacitet, för att underlätta utvecklingen av den kulturella mångfalden, social rättvisa, demokratiska samexistens och välstånd".

utsikt

"Att vara ett universitet i nationell och internationell projektion, kunna möta behoven hos hög strategisk prioritet inom yrkesutbildning, med en kallelse service till inter gemenskapen i områden som har betydelse för den omfattande, hållbart, vetenskaplig och teknisk utveckling, genomförande pedagogiska processer kvalitet och rättvisa".

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Att träna kvalificerad personal med ledningen hög kapacitet och ledarskap, som leder utvecklingen av Plurinational staten Bolivia, med stiftelser och teknisk och teoretis ... [+]

mission

Att träna kvalificerad personal med ledningen hög kapacitet och ledarskap, som leder utvecklingen av Plurinational staten Bolivia, med stiftelser och teknisk och teoretisk kunskap med social bemärkelse, vilket gör att ge sitt avgörande bidrag i förvaltningen, utveckling och genomförande av teknik spets, tillhandahålla lösningar anpassade till nuvarande och växande behov av landet.

utsikt

Loppet av Electronic Engineering vid tekniska universitetet Private Cosmos orienterad yrkesinriktade ledare med spetskompetens, tekniska och kulturella, kunna främja forskning och åtagit sig att utvecklingsprocesser bestående relevans. Dessutom är tävlingen huvudpersonen i omvandlingen av din omgivning att uppnå förbättrad livskvalitet.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februari 2020
Spansk
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Professionalisera humankapital i kommersiell teknik med entreprenörsanda, utveckla färdigheter och förmågor i ditt område, att tillämpa sina förvärvade kunskaper och verk ... [+]

mission

Professionalisera humankapital i kommersiell teknik med entreprenörsanda, utveckla färdigheter och förmågor i ditt område, att tillämpa sina förvärvade kunskaper och verktyg, letar efter en omfattande och innovativ utveckling i de kommersiella och affärsområdena.

utsikt

Att vara den ledande karriär utbildning av entreprenörer och innovatörer att lösa nya problem i kommersiella och affärsområdena.

allmänna mål

Utbilda yrkesverksamma på kandidatnivå, som syftar till att tillgodose sociala krav och arbetsmarknaden, genom intensiva tekniska och vetenskapliga metoder orienterade planen, formulera, analysera och genomföra politik och strategier inom områden inom de ekonomiska grenar, administrativa , finansiella och handel; tillåter konfrontera problem i en mycket konkurrensutsatt marknad.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februari 2020
Spansk
Heltid
9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Engineering Sound uppdrag är att utbilda etiska och socialt ansvarstagande yrkesverksamma, kunna analysera och förstå nutida problem, tillämpningen av de fysiska-matemati ... [+]

mission

Engineering Sound uppdrag är att utbilda etiska och socialt ansvarstagande yrkesverksamma, kunna analysera och förstå nutida problem, tillämpningen av de fysiska-matematiska grunderna med konstnärliga och kulturella kriterier, i huvudsak forskning och ljud vetenskaplig och teknisk kunskap.

utsikt

Att vara ledare för högre utbildning inom ljud och att studenter är de bästa i landet tillägnad inter samhällstjänst.

allmänna mål

Utbilda yrkesverksamma som har möjlighet att utforma, övervaka och produktioner levande ljud, inspelningsstudio, radio film och tv, som kan utföra akustisk diagnostik kapslingar för att genomföra lösningar med akustiska material, stärka befintliga akustiska förhållanden vid behov högtalare genomförande.... [-]

Bolivia Colcapirhua Municipality
Februari 2020
Spansk
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Aquí se forman las nuevas generaciones

Location address
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba Department, BO
Social Media
Location address
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO
Location address
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO