Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till VIVES University College . Detta nya college är resultatet av samarbetet mellan KATHO, med campus i Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout och KHBO, med campus i Brugge och Oostende. För närvarande är fusioner inom högre utbildning en gemensam trend i Flandern. Med cirka 13 000 studenter är VIVES den största högskolan i Flandern.

Designa din framtid

VIVES University College , med sin moderna och kompetensbaserade högre utbildning, sin innovativa, praktiska forskning och samhällets tjänster, erbjuder ett adekvat svar på dagens och morgondagens sociala utmaningar. VIVES är en uppskattande, vänlig och folkorienterad högskola som koncentrerar sig på professionellt orienterade kandidatexamen och associerade grader. Därmed säkerställer högskolan att eleverna bidrar till den globaliserade världen både som människor och som professionella.

VIVES är fullt och aktivt engagerade i kompetensutveckling. Studenter ges alla möjligheter att arbeta med sin framtid. Design din framtid som högskolans grundlinje understryker detta. VIVES anser att det är viktigt för sina medarbetare att göra sina jobb med entusiasm. Därför erbjuder högskolan dem stora möjligheter att utveckla och sprida sin expertis.

VIVES väljer att ge centrum till ansvar och ägande, och uppskattning och respekt för varje individ. Hållbarhet är ett annat viktigt engagemang för VIVES. VIVES har som mål att vara en trendsättare i högre yrkesutbildning genom innovation.

Uppdragsbeskrivning


Kör/>

  • Bli det bästa du kan vara. Studenter och lärare fortsätter att utveckla sina styrkor och fördjupa sina personliga och professionella identiteter med entusiasm. De gör val som är i linje med sina talanger och mål.
  • Hantera din egen inlärningsprocess. Studenter och lärare hanterar sin egen inlärningsprocess. Som professionella är de engagerade i livslångt lärande och att bredda och fördjupa sin förståelse och kompetens.


Förbindelse/>

  • Att lära av och med varandra. Studenter och lärare lär sig tillsammans som ett lag. De bygger sitt eget professionella nätverk med möjligheter till informellt och tvärvetenskapligt lärande. För att uppnå detta utnyttjar de fullt ut de digitala världens faciliteter.
  • Hitta din väg i högre utbildning. För att hjälpa studenterna att fatta rätt val, och för att hjälpa dem att klättra på lärandestegen, arbetar VIVES tillsammans med sina utbildningspartner. VIVES erkänner också helt tidigare förvärvade kompetenser.
  • Delta i aktiv dialog med arbetsplatsen och samhället som helhet. Studenter och lärare lär sig från och med externa parter. De tar en kritisk syn på samhället och gör deras kompetens lättillgänglig utanför högskolans miljö.


Innovation/>

  • Att forma morgondagens inspirerande utbildning. Studenter och lärare arbetar i en utmanande lärmiljö, som kanske inte är oberoende av tid och plats. Innovationer utnyttjar forskningsresultat och förväntningar för nuvarande och kommande generationer av studenter, arbetsmiljö och samhälle.
  • Förberedelser för framtidsjobb. Studenter och lärare strävar efter att förvärva de kompetenser som behövs för dagens och morgondagens yrken. Samspelet mellan teori och praktik utmanar dem att driva sina gränser. Utbildning, praktisk erfarenhet och egen praxisbaserad forskning är sammanvävda i detta syfte.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

VIVES University College

Kandidatprogrammet för företagsekonomi är utformat för belgiska och internationella studenter som vill ha en djup kunskap om olika ledningsområden och få en internationel ... [+]

Kandidatprogrammet för företagsekonomi är utformat för belgiska och internationella studenter som vill ha en djup kunskap om olika ledningsområden och få en internationell företagsekonomi inom det interkulturella sammanhanget i en globaliserad värld. Internationella medstudenter, utländska föreläsare, studieresor och utbytesmöjligheter kommer att öka den kultureculturella medvetenheten och kommunikationen.

Bachelor of Business Management, specialisering Business Management

Kortrijk är det blivande hjärtat av flamländska entreprenörskap och design som främjar innovation och kreativitet. Staden har flera stora multinationella företag som Barco, Bekaert, etc. men också ett brett utbud av bransch- eller serviceorienterade små och medelstora företag. Detta ger regionen den näst lägsta arbetslösheten inom Europa. Det gamla historiska stadskärnan erbjuder en inspirerande bakgrund och den pulserande universitetskollegiet ligger strategiskt i någon del av den belgiska-franska metropolen Kortrijk, Lille och Tournai.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
VIVES University College

Avancerad Bachelor of International Business Management är en kandidatexamen efter kandidatexamen. Det är ett 12-månaders heltidsprogram, som äger rum på campus Kortrijk ... [+]

Vi erbjuder en heltid 1 år (12 månader) kandidatexamen internationell ledning till studenter som redan har minst en kandidatexamen. Programmet är helt på engelska.

Vi tillåter företrädesvis studenter, som studerade inom kommersiella vetenskaper och företagsekonomi. Men vi välkomnar ett begränsat antal studenter som studerade andra ämnen, t ex teknik ... Efter utredning och godkännande av ansökan av vår provision kan dessa studenter få in.

Vad handlar det här programmet om?

Den internationella företagsledningen är en kandidatexamen efter kandidatexamen. Det är ett 12-månaders heltidsprogram, som äger rum på campus Kortrijk i Belgien. Under de sista tre månaderna kommer du att arbeta under en praktikplats.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
VIVES University College

DETTA PROGRAM GÄLLER FRÅN ÅRET 2020-2021 - Som kandidatexamen i hotellledningen är du en professionell som är helt hemma i den fascinerande världen av gästfrihet. Hotell ... [+]

Handla om

Som kandidatexamen i hotellförvaltningen är du en professionell som är helt hemma i den fascinerande världen av gästfrihet. Hotellledningsprogrammet erbjuder en hög nivå av professionell kunskap och färdigheter, tre eller fyra främmande språk, en stark ekonomisk grund, goda IKT-färdigheter, förmåga att arbeta i team, presentationsförmåga och internationell erfarenhet.

Dessa kompetenser uppskattas också i många andra branscher och ger dig möjlighet att fortsätta dina studier och få en magisterexamen eller en ytterligare kandidatexamen. Hotellledningsledare är dynamiska och intresserade av frekventa sociala kontakter, utmaningar och kreativt teamarbete. En förhandsutbildning från cateringskolan är inte nödvändig. Det finns mer att lära sig än att studera ensam. Om du vill kan du gå med i SorHoMa, studentklubben för Hotel Management. Studieklubben organiserar alla typer av aktiviteter för eleverna i programmet och ett sammankomster med huvudtalare från gästbranschen.... [-]

Belgien bruges
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

VIVES | Mission Statement