United Business Institutes

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

United Business Institutes (UBI) är en privat institution för högre utbildning i Bryssel, Belgien, med anslutna campus i Luxemburg och Kina. Sedan grundandet 1992 tillhandahåller UBI brittisk affärsutbildning av högsta kvalitet på grundnivå, forskarutbildning och forskarutbildning. Alla UBI-studenter studerar för och tjänar en globalt erkänd UK-examen genom UBIs partnerskap med Middlesex University, London (UK).

UBI: s utbildningsprogram fokuserar på företag i ett internationellt sammanhang och inkluderar därmed olika aspekter av internationell ledning och den globala ekonomin genom alla kurser. Skolan utformar vidare specialfördjupningsprogram som gör det möjligt för elever att uppleva globala affärsämnen från första hand. Under den globala fördjupningskursen i Kina, till exempel, påbörjar studenter en resa på 1 vecka till Shanghai för att lära sig om Asien och dess affärsmiljö.

UBIs kurser är målmedvetet utformade för att kombinera aktuella verkliga ämnen med det senaste inom ledningstänkande. UBI tror på utbildning som förbereder sina studenter för den professionella miljön och därmed betonar praktiska projekt, karriärorienterade aktiviteter och praktikplatser.

Ytterligare ett kännetecken för UBI: s utbildningssätt är den mycket personliga undervisningsmiljön som UBI som en privat institution kan ge sina studenter. Små klassrum och direkt interaktion och vägledning från fakulteten och personalen gör det möjligt för elever att utveckla individuella färdigheter och karriärvägar. UBI-studenter blir en del av ett nära samhälle av medstudenter, fakulteter, personal och våra uppskattade alumner globalt.

Denna framgångsrika kombination av att tjäna en globalt erkänd brittisk examen med fokus på internationell ledning, karriärorientering och en mycket personlig utvecklingsmiljö utvidgades till att öppna nya campus i Luxemburg 2013 och Kina 2018.

Platser

bryssel

Address
Rue de Namur 48
1000 bryssel, bryssel, Belgien

Wiltz

Address
Château de Wiltz
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium