Läs den officiella beskrivningen

Om KdG

Karel De Grote University College har mer än 12 000 studenter och sysselsätter cirka 1000 anställda. Det gör oss till det största högskolan i Antwerpen.

Uppdrag, vision och värderingar

Mission Karel De Grote University College ( KdG ) stöder hållbar utveckling: för studenter, personal och samhälle. I ömsesidig interaktion, baserat på ett inbjudande lärande, levnads- och arbetsmiljö. Att alltid få det bästa ut av alla, och att sträva efter excellens tillsammans. Vision Karel De Grote University College ( KdG ) skapar utmanande och motiverande skräddarsydda inlärningssammanhang. För alla som vill utvecklas till en professionell med personlighet. Vi utbildar och guidar våra elever så att de upptäcker och utvecklar sina talanger och förvärvar nödvändiga kompetenser för att bidra till samhället. Självmedveten, med en känsla av ansvar och värderas av samhället. Vi uppmuntrar vår personal att fortsätta växa både på personlig och professionell nivå. KdG är en mångsidig organisation. Vi tänker framåt och har en känsla för dynamiken i ett snabbt föränderligt globalt sammanhang. Vi delar kunskap och investerar i starka samarbeten med våra partners: Tack vare dessa interaktioner och skräddarsydda lösningar utmärker och förnyar våra högskolor i (konst) utbildning, praktikorienterad forskning och tjänster. Värden Som en värdedriven organisation väljer vi:

  • studentinriktade åtgärder
  • uppnå resultat
  • samarbeta med förtroende
  • begå oss till en bättre värld
  • hållbar innovation.

Utbildningsperspektiv

Karel De Grote University College syftar till att ge sina studenter och medarbetare möjlighet att upptäcka sina talanger och utveckla dem. Vi är starka övertygade om att lagarbete gör det möjligt för både elever och medarbetare att förvärva kompetenser - som kunskap, färdigheter, insikter och attityder - som är viktiga både i arbetslivet och i samhällets bredare sammanhang. En av de viktigaste kompetenserna är utan tvekan möjligheten att göra ansträngningar för dem som på grund av vissa omständigheter inte fullt ut kan utveckla sina talanger.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Karel De Grote University College

Kandidatgraden i Business Management - International Business är din upptagande till ett fascinerande jobb i den internationella affärsverksamheten. ... [+]

Företagsekonomi (International Business) är ett treårigt engelskspråkigt examensprogram, som förbereder globalt inriktade studenter för en karriär inom internationell verksamhet.

Det ger studenterna chansen att studera i ett internationellt klassrum, med ungefär 40 procent av studenterna som går med i programmet från utlandet. Föreläsarna är lika olika, och med sin branschkännedom lär du sig att tillämpa din teoretiska kunskap genom praktiska övningar, fall och teamuppdrag.

Du kommer att upptäcka principerna om etisk affärspraxis och hållbarhet, och utveckla dina professionella färdigheter och kulturell medvetenhet redo för den globala arbetsplatsen. Kursen är också ett springbräda för ett magisterprogram.... [-]

Belgien antwerpen
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Karel De Grote University College

Under de kommande tre åren kommer du att utveckla nyskapande kreativitet och tekniska färdigheter för att hjälpa dig att skina i den snabba multimedia världen. ... [+]

Alltid på utkik efter genombrott i teknik? Fick en entreprenörsinstinkt och idéerna att börja förnya?

Kom och upptäck hur vi gör teknik för oss, lås upp sin potential och samhället kan tacka dig.

Vår kandidatexamen för multimedia och kommunikationsteknik är en engelskspråkig examen som förbereder globalt inriktade studenter för en karriär i den digitala världen.

Ansök och du kan spendera de närmaste tre åren i den livliga och historiska staden Antwerpen i Belgien.

Graden i korthet

Du kommer att utveckla tekniska färdigheter, spetskompetens och strategisk inblick för att hjälpa dig att skina i den snabba multimedia världen.

Från och med dag 1 förbereder vårt projektbaserade tillvägagångssätt och globala perspektiv dig till arbete som digital nomad.... [-]

Belgien antwerpen
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 antwerpen, flandern, Belgien
Webbplats
Telefon
+32 350 221 92