Karel De Grote University College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om KdG

Karel De Grote University College har mer än 12 000 studenter och sysselsätter cirka 1000 anställda. Det gör oss till det största högskolan i Antwerpen.

Uppdrag, vision och värderingar

Mission Karel De Grote University College ( KdG ) stöder hållbar utveckling: för studenter, personal och samhälle. I ömsesidig interaktion, baserat på ett inbjudande lärande, levnads- och arbetsmiljö. Att alltid få det bästa ut av alla, och att sträva efter excellens tillsammans. Vision Karel De Grote University College ( KdG ) skapar utmanande och motiverande skräddarsydda inlärningssammanhang. För alla som vill utvecklas till en professionell med personlighet. Vi utbildar och guidar våra elever så att de upptäcker och utvecklar sina talanger och förvärvar nödvändiga kompetenser för att bidra till samhället. Självmedveten, med en känsla av ansvar och värderas av samhället. Vi uppmuntrar vår personal att fortsätta växa både på personlig och professionell nivå. KdG är en mångsidig organisation. Vi tänker framåt och har en känsla för dynamiken i ett snabbt föränderligt globalt sammanhang. Vi delar kunskap och investerar i starka samarbeten med våra partners: Tack vare dessa interaktioner och skräddarsydda lösningar utmärker och förnyar våra högskolor i (konst) utbildning, praktikorienterad forskning och tjänster. Värden Som en värdedriven organisation väljer vi:

  • studentinriktade åtgärder
  • uppnå resultat
  • samarbeta med förtroende
  • begå oss till en bättre värld
  • hållbar innovation.

Utbildningsperspektiv

Karel De Grote University College syftar till att ge sina studenter och medarbetare möjlighet att upptäcka sina talanger och utveckla dem. Vi är starka övertygade om att lagarbete gör det möjligt för både elever och medarbetare att förvärva kompetenser - som kunskap, färdigheter, insikter och attityder - som är viktiga både i arbetslivet och i samhällets bredare sammanhang. En av de viktigaste kompetenserna är utan tvekan möjligheten att göra ansträngningar för dem som på grund av vissa omständigheter inte fullt ut kan utveckla sina talanger.

Platser

antwerpen

Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 antwerpen, flandern, Belgien
Telefon
+32 350 221 92

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium