Karel De Grote University College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om KdG

Karel de Grote-Hogeschool är en katolsk högskola som har över 11000 inskrivna studenter och sysselsätter ca 1000 anställda. Detta gör oss till den största högskolan i Antwerpen och näst största i Flandern.

Uppdrag, vision och värderingar

Mission Karel de Grote University College (KdG) stöder hållbar utveckling: för studenter, personal och samhälle. I ömsesidig interaktion, baserat på ett inbjudande lärande, levnads- och arbetsmiljö. Att alltid få det bästa av alla, och att sträva efter excellens tillsammans. Driven av värderingar, inspirerade av kristna principer, öppna för andra ideologier. Vision Karel de Grote University College (KdG) skapar utmanande och motiverande skräddarsydda inlärningssammanhang. För alla som vill utvecklas till en professionell med personlighet. Vi utbildar och vägledar våra elever så att de upptäcker och utvecklar sina talanger och förvärvar nödvändiga kompetenser för att bidra till samhället. Självmedveten, med ansvarsansvar och värderas av samhället. Vi uppmuntrar vår personal att fortsätta växa både på personlig och professionell nivå. KdG är en mångsidig organisation. Vi tänker framåt och har en känsla för dynamiken i ett snabbt föränderligt globalt sammanhang. Vi delar kunskap och investerar i starka samarbeten med våra partners: Tack vare dessa interaktioner och skräddarsydda lösningar utmärker och förnyar våra högskolor i (konst) utbildning, praktikorienterad forskning och tjänster. Värden Som en värdedriven organisation väljer vi:

  • studentinriktade åtgärder
  • uppnå resultat
  • samarbeta med förtroende
  • begå oss till en bättre värld
  • hållbar innovation.

Utbildningsperspektiv

Högskolan i Karel de Grote syftar till att ge sina elever och medarbetare möjlighet att upptäcka vad deras talanger är och vidareutveckla dessa talanger. Vi är starka övertygade om att teamarbete gör det möjligt för både elever och medarbetare att förvärva kompetenser - som kunskap, färdigheter, insikter och attityder - som är viktiga både i arbetslivet och i samhällets bredare sammanhang. En av de viktigaste kompetenserna är utan tvekan möjligheten att göra ansträngningar för dem som på grund av vissa omständigheter inte fullt ut kan utveckla sina talanger.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Kandidatexamen i företagsekonomi - internationella affärer

Campusstudier Heltid September 2019 Belgien Antwerp

Kandidatexamen i Business Management - International Business är din entré till ett fascinerande jobb i den internationella affärsvärlden. [+]

kandidatexamen i företagsekonomi - internationella affärer

Business Management - International Business är en 3 år kandidatexamen program med 180 hp i engelska och förbereder eleverna (både internationella och nationella) med livliga ambitioner att bli kompetenta i den internationella affärslivet.

Din framtid är internationell

Du vill att världen ska vara din dagliga arbetsmiljö. Internationell handel och samarbete fascinera dig. Var det från skrivbordet i ditt hemland eller på resa till kunder och affärspartners runt om i världen.

Din examen i International Business (IBS)

Kandidatexamen i Business Management - International Business är din entré till ett fascinerande jobb i den internationella affärsvärlden. Under 3 år kandidatprogram i Antwerpen du:... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgien
Hemsida https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Telefonnummer +32 350 221 92