Läs den officiella beskrivningen

År 1995 Howest blev Högskolan Västflandern en självständig högre utbildning Institution på grund av en sammanslagning av sex framstående institutioner för högre utbildning i Flandern. Sedan dess har utvecklingen inom Howest har tagit ny fart och vi är nu en av de ledande leverantörerna av högre utbildning i provinsen. Idag ca 5600 helårsstudenter inskrivna vid Howest driver 24 Bachelors och 7 Masters täcker ett brett spektrum av discipliner. Howest består av fyra campus som ligger i Brygge och Kortrijk. Studenterna kommer att hitta här en öppen, levande, kosmopolitiska och vänlig miljö som erbjuder en mängd utbildningsmöjligheter, med tonvikt på hög kvalitet och praktik-orienterade kurser. Bostäder boende, specialiserade bibliotek individuella studieplaner planer, studievägledning och studier-relaterade tjänster på institutionsnivå stressen vår student-orienterad politik. Våra kompetenta lärare och administrativ personal bildar ett kompakt samhälle och är alltid tillmötesgående. Alla klassrum och konserthus är väl rustade att möta dagens undervisningslokaler. Internet-konton är tillgängliga för alla studenter. Howest har ett växande internationellt rykte, liksom de möjligheter den erbjuder för studenter att göra en del av sina studier utomlands. Dess koppling till industrin och andra externa organ växer också. Howest fortsätter att attrahera de bästa tillgängliga akademiska personal och att modifiera och utveckla sin läroplan till att omfatta nya områden för kunskap och för att möta de förändrade behoven hos dagens student. Howest välkomnar internationella studenter och ständigt utveckla sin kursutbudet på engelska.Studera i Brygge och Kortrijk ingår att ha en rad mycket attraktiva lägen i en sten 's kast: den belgiska kusten samt våra flamländska städer konst som Antwerpen, Bryssel, Gent ... Du kan även nå kända europeiska platser som Paris, London, Amsterdam, Köln i en eller två timmar tågresa. I korthet är Howest en institution där studerar är både effektiv och trevlig.

Skolan erbjuder också:

BSc

Howest University College West Flanders

DAE är en 180 hp heltid kandidatexamen program utformat av och utvecklats för kreativa, ambitiösa, passionerade och exceptionella individer. ... [+]

Kandidatexamen i internationella Digital Arts och underhållning

DAE är en 180 hp heltid kandidatexamen program utformat av och utvecklats för kreativ, ambitiös, passionerad och exceptionella individer, redo att gå bortom gränsen för interaktiv 3D.

Den spektakulära tillväxten av högteknologiska 3D-sektorn och den snabbt växande spelet verksamheten, har skapat en ökande efterfrågan på utestående specialister. Detta är vad Digital Arts och underhållning handlar om!

Som DAE'er, är världens din lekplats. Redan från första terminen, är studenter nedsänkt i ett internationellt sammanhang, som de sökande kommer från hela världen. Vår bransch godkänt, prisbelönta och internationellt stöd läroplan undervisas av experter som använder state-of-the-art utrustning och branschstandard praxis.... [-]

Belgien Kortrijk
September 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska