Howest College - University College West

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fokusera på cybersäkerhet på Howest

Kickstart din karriär inom Cyber Security. Våra program på Applied Computer Science - Cyber Security vid Howest University, Brugge, Belgien erbjuder dig den perfekta utbildningen.

Howest erbjuder dig ett brett utbud av intressanta ämnen inom Cyber Security. Har du någonsin velat förstå hur en hackare fungerar och att motverka deras attacker genom omvänd skadlig programvara ? Är du intresserad av att bli en etisk hacker och hjälpa privata och offentliga organisationer att hitta sina svaga platser genom penetrationstest (system, webb och nätverk) ? Vill du hjälpa till att bekämpa cyberbrott och hitta de onda genom att göra en kriminalteknisk analys ? Eller är ditt livs mål att stärka säkerheten i branschen genom att lära dig om Industrial Control Systems Security (OT) ? Eller vill du förstå kryptografi och hur den kan användas för att skydda eller attackera (ransomware)? Data Privacy och BRP ger dig grundläggande kunskaper på väg att bli ett uppgiftsskyddsombud (DPO). Du kommer att få grundlig kompetens inom informationssäkerhetshantering och hotmodellering och intelligens . Allt detta och mer erbjuds i detta program.

Som en pionjär när det gäller att erbjuda utbildning för banbrytande ny teknik var Howest en av de första som svarade på bristen på branschklara, praktikorienterade cybersäkerhetsproffs genom att erbjuda detta kandidatprogram. Innovativa ämnen som Cyber Warfare och säkerhet i 5G, Blockchain och AI ingår.

Vi erbjuder tre spår för Cyber Security.

I kandidatexamen lär du dig grunderna i hårdvara och stationära operativsystem, nätverk och mjukvaruutveckling inklusive säker utveckling och mycket mer. Detta innebär att vi inte kräver förkunskaper eller erfarenhet av IT (säkerhet) men en affinitet för att arbeta med datorer är naturligtvis en fördel.

Forskning

Howest har byggt ett solid rykte inom praktikorienterad vetenskaplig forskning, tjänster och fortbildning, alltid med fokus på yrkesområdet både nationellt och internationellt. Detta översätter till nationella, europeiska och internationella projekt inom tillämpad forskning, alltid på begäran av och för privata och offentliga organisationer.

Ett ord från vår rektor

"Att dristigt gå dit ingen har gått förut!"

Captain Kirk, Enterprise, Star Trek, en pojkesdröm som jag har strävat efter hela min karriär.

Att se tidigare hinder och skapa möjligheter. Ge chanser. Utveckla talanger. Inspirera människor att förverkliga sin fulla potential, höja baren, våga människor att göra saker annorlunda.

Förutse framtiden, det är vad vi ser för oss med vårt Howest Community. Vi kallar oss själva atypiska, vi har en fördel. Vi är öppna för människor som drar sig utanför linjen, som tänker out-of-the-box, vi uppmuntrar entreprenörsmedvetenhet och ger utrymme för entreprenörskap.

Tjäna, stärka, ta hand: Det här är våra värderingar, fyren som leder oss, som har trängt in i själva kapillärerna i vårt samhälle. De är en del av Howest-DNA.

Studenten och hans studieprogram är centrala för vår vision om utbildning. Samhället och det breda arbetsområdet är våra pekstenar. Att skapa socialt mervärde är vårt syfte.

Lode De Geyter
Rektor

138530_image2.jpg
Shutterstock / Novikov Aleksey

Brugge, den perfekta staden för studenter

Visste du att den historiska stadskärnan är en framstående UNESCO: s världsarvslista? Du delar staden med turister från hela världen och den blandningen fungerar perfekt.

Brygge "mässstaden" erbjuder en mängd tidsfordon. Koppla av på en terrass, träna i grönområden, se kanalerna eller njut av en av de många restaurangerna eller barerna med dina medstudenter. En inspirerande stad för studenter!

Vad står Howest för?

  • Howest, Hogeschool West-Vlaanderen, är ett atypiskt, kreativt, innovativt och driftigt universitet för tillämpad vetenskap och konst.
  • Howest utforskar alla studenters talanger och passion och coachar sina studenter för att bli kompetenta, mycket anställda, teamorienterade proffs, som kan förutse utvecklingen i vårt globala samhälle.
  • Howest arbetar i ett nära samarbete med och för det regionala och internationella arbetsområdet . Följaktligen integrerar Howest ledande, socialt relevant och kompetensorienterad utbildning, valoriseringsorienterad forskning och tjänster i alla sina utbildningsprogram.
  • Howest är ett öppet och pluralistiskt universitet för tillämpad vetenskap och konst , med respekt för mångfald . Howest inspirerar sina anställda och studenter att integrera sina kärnvärden i deras personliga och professionella liv.

Platser

bruges

Address
Rijselstraat 5
8000 bruges, flandern, Belgien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium