Läs den officiella beskrivningen

Föreningen, som har sitt huvudkontor i Forest (1190), Besme Avenue 97, syftar till att organisera undervisning. Det kan vidta åtgärder som direkt eller indirekt till dess syfte eller som kan underlätta förverkligandet av det. Det kan, i synnerhet, organisera fortbildning, tillämpad forskning och samhällstjänst. Det kan fungera som en del av sitt verksamhetsföremål, med någon person eller institution konst. 3 i stadgarna).

Föreningen bedriver en ständig utbildning utvecklingspolitik: nya kurser organisation och (sam) utbildning (inter) nationella via CREA, införande av nya herrar, co-graderingar, teknisk närmande med olika kurser som anordnas av social marknadsföring (PAAC) och återupptogs den 1 juli 2011 den sociala utvecklingen av Institutet för optik Raymond Tibaut (IORT) med skapandet av psykomotorisk utbildning 2012-2013.

Sök

Tillämpad forskning är ett av uppdragen som tilldelats HE och vår styrelse har viljan att utveckla denna sektor. Forskning inom HAN verkligen är den främsta källan till förbättring och anrikning av befintliga yrkespraxis.

För att göra detta, är riktningen av UDR (Research Unit), som dépendhiérarchiquement Directorate ordförandeskapet i ständig kontakt med alla avdelningar och tjänar på det verkställande utskottet.

Den UDRagit främst som facilitator att utveckla tillämpad forskning projekt både inom kategorierna på tvären i pluricatégorielsen interne.Elle projekt också omger externa samarbetspartners.

Projekten föreslås av UDR kategorier och sektioner ofta som svar på samtal till externa erbjudanden, men också komma från kategorierna själva och är strukturerade i UDR. Så det här är en bra stödstruktur för att tjäna samhället.

Programmen undervisas på:
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Gränssnitt mellan ledningen och den interna och externa allmänheten, är den PR-ansvarige för förvaltningen av bilden av sin organisation genom att skapa och designa ... [+]

Kommunikationsförmåga i hjärtat av affärs- och media

Gränssnitt mellan ledningen och den interna och externa allmänheten, är den PR-ansvarige för förvaltningen av bilden av sin organisation genom att skapa och designa:

En kommunikationsplan och använda relevant sätt kommunikationsverktyg som är anpassade till målgrupper. En medieplan i linje med bolagets strategi och hantering av mediekontakter, sociala medier, webb och audiovisuell information. Händelser anpassade till behoven i organisationen, schemalägga uppgifter, hantera grupper, kontrollera budgeten.

Kunskap om professionell miljö och uppfattningen av sin socioekonomiska miljön är avgörande för att utföra sitt uppdrag.... [-]

Belgien bryssel
September 2020
Franska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

The Bachelor i social ekologi är organiserad på tre års studier, under dagen. Den CESS är nödvändig (eller motsvarigheten till ett slutbetyg av sekundära eller grundutbil ... [+]

The Bachelor i social ekologi är organiserad på tre års studier, under dagen. Den CESS är nödvändig (eller motsvarigheten till ett slutbetyg av sekundära eller grundutbildningen).

Atmosfären i EOS kännetecknas av en mycket heterogen studentkår befolkning: många nationaliteter, ett brett spektrum av åldrar, från 18 år till 40 år, en perfekt blandning, studenter med passioner, kulturer, intressen mycket olika, ungdomar med en känsla av ansvar, vuxna som redan är i arbetslivet. Kombineras för att ge utbildning en livlig atmosfär.

The Bachelor i social ekologi är organiserad i 3 år under dagen (från 08:00 till 17,30). Den CESS (eller facket med kapitalandelsmetoden) är viktigt.... [-]

Belgien bryssel
September 2020
Franska
Heltid
6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Stillbilder eller rörliga bilder invadera fler vårt dagliga liv. Denna produktion kan säkerställas endast behöriga tekniker! ... [+]

Det pedagogiska projekt High School of Brussels -

Kandidatbildtekniker (mål: teknik för fotografier) ​​av High School of Brussels - Ilya Prigogine (tidigare INRACI)

En omfattande utbildning

Stillbilder eller rörliga bilder invadera fler vårt dagliga liv. Denna produktion kan säkerställas endast behöriga tekniker!

Utbildningen i bildsektionen Helb vill i linje med de krav och behov av professionell miljö.

Utbildning Foto gör det möjligt att bemästra de tekniska foton, video och multimedia lätt. Den första handlar om kunskap om principerna för belysning, sammansättning och grammatik bilden av estetiska koder ... för effekt mettreensuite betjänar en term, en metod, en typ av en kreativitet som är involverad i reklambild, dokumentär eller reportage.... [-]

Belgien bryssel
September 2020
Franska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Avenue Besme, 97 à 1190
bryssel, Belgien