Artevelde University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

110624_foto1.jpg

Drömmer du om en internationell karriär i affärer? Är du ivriga att bredda din horisont och gå utanför din komfortzon? Varför inte starta din karriär i Gent, hjärtat av Europa ? Världen är din lekplats med examen i Engelska kandidatexamen från Artevelde University of Applied Sciences . Vi erbjuder två kandidatexamen i affärer: International Office Management eller International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , medlem av Ghent University Association (AU GENT), är en av Flanderns största högskolor (13 000 studenter. Gent ligger i Flandern och ligger bara 30 minuter från Bryssel, Antwerpen, Brugge, kusten, Frankrike och Holland Med sina 70 000 studenter är Ghent den största studentstaden i Belgien. Universitets- och högskolans campus sprids över hela staden , vilket förnimlar atmosfären. Det är omöjligt att föreställa sig Gent utan att eleverna cyklar. Att erbjuda ett brett utbud av studiemöjligheter . Gent har allt: boende, nattliv, förstklassig utbildning och många fritidsaktiviteter.110622_foto2.jpg

Dessutom stimulerar Artevelde University of Applied Sciences utåtgående personal och studentmobilitet och välkomnar varmt internationella inkommande studenter och personal . Förutom de vanliga studieprogrammen erbjuder Artevelde University of Applied Sciences två internationella kandidatexamen på engelska med tydlig inriktning på tvärvetenskaplighet. Vi erbjuder också möjligheten att följa holländska språkkurser för att garantera en framgångsrik integration som utländsk student.

Högskolan utbildar yrkesverksamma vars kreativitet, innovativa tankesätt och känsla av entreprenörskap över gränserna. Att studera vid Artevelde University of Applied Sciences , känt för sina utmärkta studentinriktade tjänster, utbildning och vägledning, kommer säkert att uppfylla dina förväntningar, liksom de attraktiva sociala, kulturella och turistiska aktiviteter som staden Gent har att erbjuda.110628_foto3.jpg

5 skäl att studera i Gent, Belgien!

  1. När du studerar företag i Belgien startar du din karriär i hjärtat av Europa . En hel del globala organisationer har sitt huvudkontor i Belgien, och även EU och Nato finns här.
  2. Du kommer inte bara upptäcka Belgien under din internationella vistelse: stora europeiska städer som Paris, London, Berlin, Amsterdam är bara några timmar bort.
  3. Gent är en av de största studentstäderna i Belgien. Universitets- och högskolornas campus sprids över den historiska staden.
  4. Gent är en unik kulturell och historisk stad . Det kombinerar medeltida storhet med kulturell attraktion, med sina viktiga musik- och filmfestivaler, såväl som dess varierade teater- och prestationsscene.
  5. Språket som talas i Gent är holländska, men belgiska är mycket flerspråkiga. Med tre officiella språk i Belgien hittar du det enkelt att prata på engelska, franska och nederländska !

Platser

Ghent

Address
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Ghent, flandern, Belgien
Telefon
+32 9 234 70 00

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium