Canadian University of Bangladesh

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Canadian University of Bangladesh (CUB) är ett nytt universitet. Ja det är nyetablerat (januari 2016), men det är också en helt ny typ av universitet, också. Vad gör Canadian University unik? Det ansökan baserad. Det betyder att "vi lär genom att visa; vi lär genom att göra ". Vår syn på utbildning, i detta avseende, följer mycket den nordamerikanska modellen.

Det säkerställer leverans av universitetsutbildningen till högsta kanadensiska normer ... utan att faktiskt gå dit. Detta innebär att kanadensiska University of Bangladesh kan ge en världsledande, programbaserad utbildning till en rimlig kostnad.

På grund av Bangladesh stigande ekonomi och stabil inflytande dess ledning; landet, i dag, är en ö av ekonomiskt välstånd och politisk stabilitet i ett hav av global osäkerhet. Det är hög tillväxt och hållbar utveckling är ett exempel på världen. Den Kanadensiska University of Bangladesh är djupt engagerad i att uppfylla sitt ansvar för att producera världsklass ledare och skickliga yrkesmän som krävs för att nå framgång och välstånd för nationen.

Platser

Dhaka

Canadian University Of Bangladesh

Address
Plot: 99 Block: C Road:11, Banani
Dhaka-1213

Dhaka, Dhaka Division, Bangladesh
Telefon
+880 1707-070280