Bradford College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Bradford College ger studenterna en väg till grundutbildningen vid universitetet i Adelaide - en av Australiens prestigefyllda "Group of Eight" universitet.

Kollegiet är beläget i hjärtat av staden Adelaide, South Australia och skriver in sig cirka 800 elever varje år från Australien och runt om i världen. Studenterna vid Bradford College är en del av universitetet i Adelaide befolkning; de ofta studerar på campus, dela universitetets resurser och anläggningar, och som alla andra studenter kan göra det mesta av universitetsupplevelse med tillgång till studentkåren, dess klubbar och föreningar.

Universitetet i Adelaide är ett av de bäst utrustade högre institutioner i Australien, med studenter från 95 olika länder. Universitetet i Adelaide har producerat fem Nobelpristagare, 100 Rhodes Scholars och många andra mycket framgångsrika akademiker.

Bradford College är ett idealiskt val för studenter som: 1. Söker en alternativ ingångsvägen till en kandidatexamen vid universitetet i Adelaide (Degree Transfer Program) som ett resultat av att inte uppnå önskad grad.

  1. Inte träffa gymnasiet (År 12 eller motsvarande) standard för att börja högre utbildning vid universitetet i Adelaide (Foundation Studies Program).
  2. Inte ha ett IELTS resultat på 6,0 (General Akademisk engelska).
  3. Kräver ytterligare ämnen, såsom specialist Matematik, Matematik studier eller en vetenskap att gå in på kurs kandidatexamen vid universitetet i Adelaide (kunskapslucka ämnen).
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Basår »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Pathway Program: Grad överföringsprogram

Campusstudier Heltid 9 - 12 månader January 2018 Australien Adelaide

Examens Transfer Programmet är utformat för att ge studenterna snabbspår tillgång till en kandidatexamen vid University of Adelaide. [+]

Examens Transfer Program

Examens Transfer Programmet är utformat för att ge studenterna snabbspår tillgång till en kandidatexamen vid universitetet i Adelaide, om de inte kan komma in i kandidatexamen programmet direkt. Framgångsrikt slutförande av examens Transfer Program garanterar inträde i andra året av ett kandidatprogrammet vid universitetet i Adelaide. Graden Transfer program är en kombination av bryggmaterial och första året kursmaterial från University of Adelaide utbildningsprogrammet. De flesta klasser bedrivs på campus vid University of Adelaide. I den första och andra terminen studerar exakt samma ämnen som de första årets studenter vid universitetet i Adelaide, utom i examens Transfer-programmet, är det undervisas i ett mycket intensivare format med följande funktioner:... [-]