University of Canberra

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Det handlar om dig

University of Canberra är ett pulserande statligt universitet där din framtid är det som betyder mest. Vi är erkända internationellt, rankade i de 100 bästa unga universiteten i världen och har stora planer för din framtid.

Vi vill inte bara fokusera på teorin om saker, vi vill lära våra elever på det sätt som de skulle arbeta. Det är vad vi kallar arbetsintegrerat lärande och det är en stor anledning att våra studenter är mycket eftertraktade och bland de högsta betalda och mest anställbara i Australien.

VÅRA KURSER

Med över 300 grundutbildningar, forskarutbildningar och forskarutbildningar som spänner över 28 breda studier, är det säkert en karriärväg som passar dig på UC. Våra studieområden inkluderar:

 • Redovisning och förvaltning
 • Byggnadsmiljö och design
 • Kommunikation och media
 • Kreativ och kulturell praxis
 • Utbildning
 • Regering och politik
 • Hälsa och sport
 • Lag och rättvisa
 • Engineering, IT och Data
 • Science

Lite om oss

Universitetet i Canberra har bildats som ett universitet 1990 och har fått rykte för att producera några av landets mest anställbara akademiker. Våra studenter är i hög efterfrågan med arbetsgivare över hela Australien och runt om i världen.

Vi har ett varierat samhälle med mer än 17 500 studenter, 2 500 anställda och 78 000 alumni i över 105 länder.

Bara 10 minuter från Canberra CBD och bara fem minuter från Belconnen centrum, ligger Bruce campus på 120 hektar pittoreska infödda buske mark.

Våra campus livsstil kretsar kring våra kaféer, restauranger, barer, lounger och gräsmattor. Det finns ett antal professionella och sociala klubbar och samhällen och sportlag att delta i, samt regelbundna sociala evenemang. Vi är också hemma hos ACT Brumbies, WNBL Canberra Capitals och en mängd professionella och elitutövare.

Universitetet har nyligen tecknat avtal för att möjliggöra över 2 miljarder dollar investering på campus, inklusive ett tekniskt knutpunkt och hälsoområde med vårt eget offentliga sjukhus. Så kom och studera vid ett verkligt innovativt universitet skriva sin egen historia.

Det går inte att komma till Canberra? Titta på kurserna från våra partner i Melbourne, Sydney och Queensland.

Varför UC?

 1. Universitetet är baserat i Canberra, Australiens huvudstad och säte för Australiens federala regering och parlament.
 2. University of Canberra har blivit utnämnt bland världens "100 mest unga universitet" i den prestigefyllda rankningen för ungdomsuniversitetet 2017 Times Higher Education.
 3. University of Canberra rankas i de prestigefyllda "Top 100-universiteten under 50 år" i 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. Våra grader fokuserar på att utveckla färdigheter för den verkliga världen, med tonvikt på "Work-integrated learning" över läroplanen.
 5. Flexibla vägar är tillgängliga för universitet genom University of Canberra College.
 6. UC: s utbildningsantal är 90 procent (över det nationella universitetsmedlet på 89 procent).
 7. UC-kandidaternas startlöner över alla studieområden är i genomsnitt 58 000 dollar per år (över det nationella universitetsmedlet på 56 000 USD).
 8. UC har allt - Undervisningsavgiften är måttlig, klassstorlekarna är små, akademiska standarder är höga och våra grader respekteras över hela världen.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se Kandidatprogram » Se Magisterexamen » Se Kandidatexamen » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Kandidat I Byggnadsmiljön (Arkitektur)

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Canberra

Bachelor of the Built Environment (Arkitektur) ger dig en liberal förståelse för vad det innebär att vara arkitekt i en globaliserad och dynamisk värld. [+]

Var arkitekten för din egen framtid

Bachelor of the Built Environment (Arkitektur) ger dig en liberal förståelse för vad det innebär att vara arkitekt i en globaliserad och dynamisk värld.

Kontextuellt informerad av sin plats i den designade huvudstaden Canberra, fokuserar arkitekturprogrammet på arkitektur och stad; utforska hur arkitekturstudio, historia och teori, teknik och hållbarhet samt digitala produktions- och kommunikationsmetoder samlas i analys och produktion av stadsbyggd form.

Om ditt karriärmål är att bli arkitekt är detta den första av två grader som krävs för att uppnå professionell registrering, medan den andra är arkitektens arkitekt. Kursen är speciellt utformad för att ge den kompetens och kunskap som krävs för att i slutändan träna i arkitektoniska yrket och vara en framtidsledande inom designen av den byggda miljön.... [-]


Kandidatexamen

Bachelor Of Commerce (Redovisning)

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Canberra

Syftet med kursen är att producera affärsmän som är utrustade för att lösa problem i en tvärvetenskaplig affärsmiljö. Handelsvärlden och redovisningen kommer att undersökas i samband med bredare sociala, juridiska, ekonomiska och politiska miljöer. [+]

Gör din bokföringskarriär kommersiell framgång

Syftet med kursen är att producera affärsmän som är utrustade för att lösa problem i en tvärvetenskaplig affärsmiljö. Handelsvärlden och redovisningen kommer att undersökas i samband med bredare sociala, juridiska, ekonomiska och politiska miljöer. Du kommer att få en solid bas för förståelse över handel, vilket är viktigt i ett brett utbud av karriär, plus du kommer att slutföra en rad noggrant integrerade enheter inom ekonomisk redovisning, ledningsredovisning, revision och ekonomi.

Denna flexibla och mångsidiga examen gör att du kan skräddarsy kursen för att möta dina egna personliga intressen. Du kommer att utbilda dig som en imponerande redovisningspersonal med en solid bakgrund i handeln, och kommer att vara kvalificerad att genomföra studier med både Chartered Accountants of Australia och Nya Zeeland och CPA Australia.... [-]


Bachelor Of Design (Visual Communication Design)

Campusstudier Heltid 6 - 20 terminer January 2019 Australien Canberra

Studera en Bachelor of Design (Visual Communication Design) och sätt dig på vägen till en framgångsrik designkarriär. [+]

Visualisera en karriär inom design

Studera en Bachelor of Design (Visual Communication Design) och sätt dig på vägen till en framgångsrik designkarriär. Du kommer att undersöka hur vi som människor kommunicerar och organiserar information på visuellt tillgängliga sätt och utvecklar en väl avrundad förståelse för teorin och praktiken av kommunikationsdesign. Kursen undersöker både ett traditionellt tryckbaserat designperspektiv och ett som täcker webbaserade applikationer och ny teknik.

Graden har ett starkt fokus på visuell kommunikation på den globala marknaden och hur man utformar för både affärs- och konsumentgrupper i olika kulturella sammanhang. Du kommer att utbilda dig med grundlig kunskap om typografi, logotypdesign, layout, publikationsdesign, miljögrafik, förpackning och digital design.... [-]


Bachelor Of Event And Tourism Management

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Canberra

Händelserna och turistindustrin växer snabbt, med turism som nu direkt bidrar med nästan tre procent till Australiens BNP. För att ytterligare driva tillväxt och hållbarhet behövs en skicklig och erfaren personal - och här kommer UC in. [+]

Var säker på en händelserik upplevelse med en examen i turism

Händelserna och turistindustrin växer snabbt, med turism som nu direkt bidrar med nästan tre procent till Australiens BNP. För att ytterligare driva tillväxt och hållbarhet behövs en skicklig och erfaren personal - och här kommer UC in.

Vår kurs har en grund i företagsstudier och undersöker de viktigaste elementen du behöver för en framtida karriär inom evenemang och turism. Du kommer att examinera med solida samarbeten och kritiska tänkande färdigheter, utforska händelser i både turism och icke-turism, som sport, festivaler, konventioner, möten och samhällsaktiviteter. Din anställbarhet kommer att förbättras tack vare de många praktiska WIL-möjligheterna som du kommer att göra inom branschen som en del av din examen.... [-]


Civilekonom

Campusstudier Heltid 8 terminer January 2019 Australien Canberra

Om du är angelägen om att bli en skicklig yrkesverksam inom byggbranschen kan kandidatexamen för bygg och anläggning utrusta dig med nödvändiga färdigheter för att bli en säker ledare. [+]

Ta din karriär till nya höjder

Om du är angelägen om att bli en skicklig yrkesverksam inom byggbranschen kan kandidatexamen för bygg och anläggning utrusta dig med nödvändiga färdigheter för att bli en säker ledare. Lär dig förvaltning och övervakningsteknik samtidigt som du utvecklar detaljerad kunskap om byggprocesser och material. Denna expertis, tillsammans med förhandlings-, presentations- och kommunikationsförmåga i verkligheten, kommer att förbereda dig för en framgångsrik karriär inom bygghantering.

I ditt sista år kan du välja antingen en heders- eller professionell fokusväg:

Honor: Om du är en högpresterande student (med ett lägsta betygsnivå för 5,0) kan du välja att genomföra ett hedersprojekt istället för valfria ämnen under kursens sista två terminer. Du måste ha din kurssamtalares godkännande för att komma in i denna ström. Denna aspekt av din examen kommer att se dig utveckla avancerad kunskap och färdigheter för professionellt arbete, kritiskt tänkande och vidareutbildning motsvarande AQF Level 8-kvalifikationer.Professionell: Om du väljer professionell ström kan du välja att slutföra en minor inom områden som kvantitetsmätning, arkitektur eller småföretag. Denna ström kommer att ge dig en bred och sammanhängande kunskap och färdigheter för professionellt arbete som motsvarar AQF Level 7.Studera vår kandidatexamen för bygg- och anläggningsledning vid UC och du kommer att:Behåll och tillämpa bred och sammanhängande teoretisk kunskap och koncept av nuvarande byggnadsmetoder, bygg- och byggnadsekonomi och juridiska ramar, att vara chefer inom byggnads- och byggbranschenErkänna och tillämpa användningen av lämpliga byggteknik och processer för att lösa enkla och komplexa industriella problemKommunicera som professionell till alla intressenter inom bygg- och anläggningsindustrin, med... [-]

Civilingenjörsexamen I Nätverks- Och Programvaruutbildning (heder)

Campusstudier Heltid 8 - 24 terminer January 2019 Australien Canberra

Integreringen av nätverksteknik, programteknik, elektronik och informationsteknologi, kommer att ses i fyraåriga utbildningsnivåer, vilket innebär att du utökar dina nätverkskunskaper och deltar i ett brett spektrum av specialområden som ackrediterats av både Engineers Australia och Australian Computer Society (ACS) ). [+]

Ingenjör din perfekta karriär inom databehandling

Integreringen av nätverksteknik, programteknik, elektronik och informationsteknologi, kommer att ses i fyraåriga utbildningsnivåer, vilket innebär att du utökar dina nätverkskunskaper och deltar i ett brett spektrum av specialområden som ackrediterats av både Engineers Australia och Australian Computer Society (ACS) ).

Paket med WIL-möjligheter (Work Integrated Learning), du får chansen att slutföra både ett branschorienterat teknikprojekt och en professionell praktikplats. Dessa erfarenheter ger dig en grundlig och noggrann överblick över informations- och telekommunikationsindustrin, och du kommer att utbilda dig med den fullständiga bredden av arbetskraven som krävs för framgångsrik sysselsättning på fältet, både nationellt eller internationellt.... [-]


Kandidatexamen I Programvaruteknik

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Canberra

Om mjukvaruutveckling är din valda karriär fokus, så finns det ingen bättre plats att studera än UC. En omfattande kurs med bred täckning över hela mjukvaruteknikspektrumet, kommer att undersöka design och konstruktion av mjukvarusystem, inom en rad olika branscher. [+]

Utveckla en karriär inom mjukvaruutveckling

Om mjukvaruutveckling är din valda karriär fokus, så finns det ingen bättre plats att studera än UC. En omfattande kurs med bred täckning över hela mjukvaruteknikspektrumet, kommer att undersöka design och konstruktion av mjukvarusystem, inom en rad olika branscher.

Med möjligheten att skräddarsy kursen till dina specifika intressanta områden får du möjlighet att slutföra en professionell minor från flera olika områden, t.ex. datasäkerhet, nätverksberäkning, spelutveckling, digital forensics och intelligenta system. Du kommer att examinera från denna australiensiska datorsamfundsakkrediterade kurs med kunskaper, kunskaper och ambitioner som krävs för att vara en exceptionell mjukvaruingenjör, i vilket område av branschen du väljer att starta din karriär i.... [-]


Kandidatexamen I Redovisning

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Canberra

Syftet med Bachelor of Accounting är att producera högkvalificerade, arbetskraftsexaminade med djup disciplinkunskaper och de tekniska färdigheter som behövs för att fungera som socialt ansvariga bokföringsexperter inom den privata och offentliga sektorn. [+]

Gör din framtida karriär i bokföringsräkning

Syftet med Bachelor of Accounting är att producera högkvalificerade, arbetskraftsexaminade med djup disciplinkunskaper och de tekniska färdigheter som behövs för att fungera som socialt ansvariga bokföringsexperter inom den privata och offentliga sektorn.

Genom en mix av teoretisk kunskap och tvärvetenskaplig lärandeupplevelse i verkligheten utvecklar du kompetens inom kommunikation, nätverk, kulturgåning och teamwork. Detta gör det möjligt för dig att bli en flexibel professionell med olika anställningsförmåga som kan överföras inom en rad olika branscher. Du kommer att examinera som en kritisk tänkare med solid samarbetserfarenhet, och kommer att vara kvalificerad att genomföra professionella studieprogram med både Chartered Accountants of Australia och Nya Zeeland och CPA Australia.... [-]


Kandidat I Idrotts- Och Träningsvetenskap

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Canberra

Vår kandidatexamen i idrott och träningsvetenskap utforskar komplexiteten hos mänsklig rörelse och strategier för att hjälpa idrottsmän att nå sin fulla potential. [+]

Bli en högscorer i idrottsvetenskapen

Vår kandidatexamen i idrott och träningsvetenskap utforskar komplexiteten hos mänsklig rörelse och strategier för att hjälpa idrottsmän att nå sin fulla potential. UCs Sporting Commons ger dig oöverträffad tillgång till samhälls- och professionella idrottsorganisationer här på campus. Du kommer att bli nätverk och bli en del av Canberra idrottsförening i samarbete med Australiens ledande elit idrottslag och forskningscentrum.

Studera bachelor i idrott och träningsvetenskap på UC och du kommer att:vara akademiskt förberedd för en karriär inom idrottens prestationtäcka en rad sportvetenskapliga ämnen från mänsklig anatomi och fysiologi till motorstyrning och psykologiutveckla omfattande färdigheter inom områden som biomekanik och sportanalysfå kunskap i teorin och praktiken av coaching.Arbetsintegrerat lärande... [-]

Kandidat I Informationsteknologi

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Canberra

Om du har en passion för informationsteknologi (IT) och är angelägen om att berika dina sysselsättningsperspektiv inom ett brett spektrum av branscher, kan det vara den Pathway du letat efter. [+]

Gör det med en examen från UC

Om du har en passion för informationsteknologi (IT) och är angelägen om att berika dina sysselsättningsperspektiv inom ett brett spektrum av branscher, kan det vara den Pathway du letat efter. En expansiv kurs som täcker både IT-teknikens och IT-sidans sida kommer att undersöka relevanta IT-teorier och principer, inklusive affärssystem, informationssystem, systemanalys och modellering, systemadministration, säkerhet, nätverk, mjukvaruutveckling och artificiell intelligens.

Tillgänglig för studier på två olika platser - University of Canberra 's Bruce campus och Global Business College of Australia, Melbourne - du kan välja den plats som passar dig bäst, och kurser levereras flexibelt med en blandning av öppettider och vardag kvällsstudiealternativ. Kursen är ackrediterad av Australian Computer Society (ACS) och efter examen har du utvecklat en grundlig förståelse för den senaste IT-industrin och kommer att vara redo att ta dina första steg mot en flexibel och stimulerande framtida karriär.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Locked Bag 1,
University of Canberra

Canberra, Australian Capital Territory, 2601 AU