University of Canberra

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Canberra har en rad stipendier tillgängliga för internationella studenter.

Allt handlar om dig

University of Canberra är ett pulserande statligt universitet där din framtid är det som betyder mest. Vi är erkända internationellt, rankade i de 100 bästa unga universiteten i världen och har stora planer för din framtid.

Vi fokuserar inte bara på teorin om saker, vi tycker om att lära våra studenter på sättet att de skulle arbeta. Det är vad vi kallar arbetsintegrerat lärande och det är en stor anledning att våra studenter är mycket eftertraktade och bland de högst betalda och mest anställbara i Australien.

Våra kurser

Med över 300 grundutbildningar, forskarutbildningar och forskarutbildningar som sträcker sig över 28 breda studier, är det säkert en karriärväg som passar dig på UC.

Våra studieområden inkluderar:

 • Redovisning och förvaltning
 • Byggnadsmiljö och design
 • Kommunikation och media
 • Kreativ och kulturell praxis
 • Utbildning
 • Regering och politik
 • Hälsa och sport
 • Lag och rättvisa
 • Engineering, IT och Data
 • Vetenskap

Lite om oss

University of Canberra har bildats som ett universitet 1990 och har fått rykte för att producera några av landets mest anställbara akademiker. Våra studenter är i hög efterfrågan med arbetsgivare över hela Australien och runt om i världen.

Vi har ett varierat samhälle med mer än 17 500 studenter, 2 500 anställda och 78 000 alumni i över 105 länder.

Bara 10 minuter från Canberra CBD och bara fem minuter från Belconnen centrum ligger Bruce campus på 120 hektar pittoreska inhemska bushland.

Våra campus livsstil kretsar kring våra kaféer, restauranger, barer, lounger och gräsmattor. Det finns ett antal professionella och sociala klubbar och samhällen och sportlag att delta i, samt regelbundna sociala evenemang. Vi är också hemma hos ACT Brumbies, WNBL Canberra Capitals och en mängd professionella och elitutövare.

Universitetet har nyligen tecknat avtal för att tillåta investeringar på över 2 miljarder dollar på campusen, inklusive ett tekniskt knutpunkt och hälsoområde med vårt eget offentliga sjukhus. Så kom och studera på ett verkligt innovativt universitet som skriver sin egen historia.

Kan inte komma till Canberra? Titta på kurserna från våra partner i Melbourne, Sydney och Queensland.

Varför UC?

 1. Universitetet är baserat i Canberra, Australiens huvudstad och säte för Australiens federala regering och parlament.
 2. University of Canberra har blivit utnämnt bland världens "100 mest unga universitet" i den prestigefyllda rankningen för unga universitetet 2017 Times Higher Education.
 3. University of Canberra är rankat i de prestigefyllda "100 mest universiteten under 50 år" i 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. Våra grader fokuserar på att utveckla färdigheter för den verkliga världen, med tonvikt på "Work-integrated learning" över läroplanen.
 5. Flexibla Pathways är tillgängliga för universitetet genom University of Canberra College.
 6. UC: s utbildningsantal är 90 procent (över det nationella universitetsmedlet på 89 procent).
 7. UC-kandidaternas startlöner över alla studieområden är i genomsnitt 58 000 dollar per år (över det nationella universitetsmedlet på 56 000 USD).
 8. UC har allt - Undervisningsavgiften är måttlig, klassstorlekarna är små, akademiska standarder är höga och våra grader respekteras över hela världen.

Platser

canberra

Address
Locked Bag 1,
University of Canberra

2601 canberra, Australian Capital Territory, Australien