Swinburne Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Swinburne Online erbjudanden Swinburne University of Technology grader på nätet, ger studenterna en mycket engagerande lärande, oavsett var de befinner sig i världen.

Beläget i Melbourne Australien, ger Swinburne studenterna en ny metod för online-utbildning, med fokus på att förse studenter med bransch redo kvalifikationer.

Swinburne Elever får en Swinburne University of Technology examen, på samma sätt som studenter som studerar på campus i Australien. Internationella studenter kan uppgradera med en respekterad australiska kvalifikationer, utan att lämna sitt hemland.

Swinburne University of Technology har tre campus i Australien och en internationell campus i Malaysia, med över 30.000 studenter studerar för närvarande.

Med en stolt 100-åriga historia, är Swinburne för närvarande rankad i topp 400 ledande universitet runt om i världen, enligt bedömning av Academic Ranking of World Universities.

Swinburne Online flexibla nätet struktur, tillsammans med interaktivt lärande och sju dagar i veckan stöd, ger studenterna en stöds online-utbildning erfarenhet.

Online campus ger dig tillgång till expert handledare, lärresurser och uppmuntrar återkoppling och samverkan med dina kamrater, samtidigt som du är karriär-redo när du uppgraderar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BBAs » Se MBA » Se Graduate Certificates » Se Kandidatexamen » Se Magisterexamen »

Videoklipp

Swinburne University of Technology

Swinburne Online - Assignment Assistance

Swinburne Online - Dedicated Tutors

Kontakt
Sociala medier