Stott's College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Trots att Stott's College grundades 1883 (Före våra kända Melbourne-spårvagnar och före "The Big Australian", BHP), har det stått tidstestet och har utvecklats under de senaste 134 åren som en Kvalitet privat utbildningsleverantör, Utmanar sig att vara relevant för att möta industrins och elevernas ständigt föränderliga behov.

Stott s Har levererat VCE-programmet Sedan 2001, och 2006 registrerades och ackrediterades som en Högskoleeleverantör att leverera Grundutbildningsprogram i näringslivet, Bachelor of Business Accounting och Kandidatexamen i Business Community Services Management.

Stotts sekundära Rankas som en imponerande 203: e av alla gymnasier i staten Victoria. Vi är stolta över våra elevernas prestationer.

Utbildare av god kvalitet Är kritiska för akademisk framgång, och bra undervisning handlar så mycket om omsorg och stöd. Vår akademiska personal ger excellens i undervisning, och vi är seriösa om våra studenttjänster och rådgivning, både akademisk och första språkrådgivning.

Stott s Är trogen sin tradition av arbetskraftsexamen, och erkänner Utbildning har anställt våra studenter i redovisning, studenttjänster och ledning. Vi är stolta över att vara ett framgångsrikt företag som driver affärsprogram och lockar branschpartnerskap.

Stott's College Har båda FEE-HELP Status och VET FEE-HELP Status för att hjälpa våra studenter i lån för sin akademiska studie.

Stott s Kvalificerar sig också för Victorian Skills Funding för certifikat och diplom kurser För de kurser som kvalificeras och för studenter som är berättigade.

Stott's College Uppfyller stränga kvalitetssäkringsstandarder inom administration, leverans, bemanning, anläggningar, marknadsföring och ekonomisk förvaltning. Stott's CollegeS verksamhet är reglerad av Tertiary Education Quality and Standards Agency, Den Australiensiska kompetens- och kvalitetsbyrånOch Victorian Registration and Qualifications Authority.

Platser

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium