La Trobe Online

Online Course

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Passionerad om att göra skillnad

Didasko är passionerad att göra skillnad åt dig. Fullt granskad och kompatibel med regeringens krav är vi fullt fokuserade på att leverera den bästa möjliga online-lärande upplevelsen.

Du kan till och med starta din karriär när du fullgör din kandidatexamen i tillämpad företagsekonomi!

Vårt Career Support Center tillhandahåller online arbetssökande resurser och personlig karriärcoaching. Det innebär att du kan få ett nytt krigskista med arbetsansökan och intervju färdigheter att dra på och ett nyfärdigt CV för att komplettera din Business kvalifikation. Det här är en del av vår tjänst för att hjälpa dig att starta din karriär.

Att stödja dig kommer att bli vårt studentförlovningsteam och akademisk personal. De är alla engagerade i ditt framgångsrika sysselsättningsresultat och arbetar i vårt Melbourne CBD-kontor.

Du kan börja din kurs varje månad på året. Det betyder att när du är mest motiverad kan du börja. Ingen väntar på traditionella universitetets årliga eller mellanåriga intag. Börja innebär att du kan sluta tidigare också. Vår inlärningsmetod låter dig studera online via vår e-Campus och skapa ett studieschema som passar din livsstil. Detta kan vara heltid eller deltid studie.

Du kan betala för din kvalifikation senare om du kvalificerar dig för HECS-finansiering.

58595_LTU_Brand_Dom_sec_hor_rgb_hld-wht_v1.png

Ett partnerskap som först sätter din anställbarhet

La Trobe University började 1967 med 552 studenter inskrivna det året. Universitetet har vuxit för att rymma över 36 000 studenter med över 7000 internationella studenter från 110 länder.

La Trobe University har ett nätverk av campus med över 26 000 studenter vid Melbourne campus och över 7500 på sina campus i Albury-Wodonga, Bendigo, Mildura, Melbourne City (Collins Street och Franklin Street), Shepparton och Sydney.

2017 markerar 50 år av La Trobe University och vi, i Didasko, är glada att fira med dem. Didasko och La Trobe University - en ny och innovativ inlärningslösning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Online Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Kandidat i tillämpad informationsteknik

Online Heltid Deltid 3 - 6 år Öppen antagning Australien Australia Online + 1 fler

Kursen ger en generalistisk utbildning inom informationsteknik (IT) och möjligheten att utforska fokusområden inom informationssystem, mjukvaruutveckling, datanät och webbutveckling. Strukturen i kursen gör att du kan kombinera onlinestudier med tidigt tillträde till arbetskraften och fortlöpande online studie. Kursen tillämpas i fokus och dess alternativ inkluderar leverantörscertifieringar som är relevanta för IT-branschens sysselsättning. [+]

Kursbeskrivning

Kursen ger en generalistisk utbildning inom informationsteknik (IT) och möjligheten att utforska fokusområden inom informationssystem, mjukvaruutveckling, datanät och webbutveckling. Strukturen i kursen gör att du kan kombinera onlinestudier med tidigt tillträde till arbetskraften och fortsatta online-studie. Kursen tillämpas i fokus och dess alternativ inkluderar leverantörscertifieringar som är relevanta för IT-branschens sysselsättning.

Bachelor of Applied Information Technology är en La Trobe University Degree kurs som levereras av Computer Power Institute. Studera med oss ​​och få nödvändiga certifieringar från industrin som ingår i din kvalifikation - få Power Power-kanten när du ansöker om ett jobb!... [-]


Kontakt