King's Own Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kungens eget Institute är en institution högskolenivå ligger i centrala Sydney, Australien och erbjuda högkvalitativa ackrediterade utbildningar i bokföring, verksamhet och TESOL (Undervisning engelska till som talar andra språk).

Uppkallad efter ett regemente av den brittiska armén som VD & Dean var förenad som ett utbyte officer, kungens eget institutet antar en liknande anda och värderingar med traditioner och ett etablerat rykte för sin erkända utveckling av framgångsrika ledare.

Våra initialer KOI ha en andra betydelse, som ordet "koi" i vissa asiatiska språk är en vild karp. Koi är energisk och kan simma uppströms mot strömmen. Enligt legenden om en koi lyckades klättra fallen vid en punkt som kallas Dragon Gate på Gula floden skulle förvandlas till en drake. Detta visar uthållighet i motgång och styrka ändamålet. På grund av sin styrka och beslutsamhet att övervinna hinder, representerar koi mod och förmåga att uppnå höga mål.

På samma sätt, kungens eget Institute (KOI) strävar efter att vara en erkänd marknadsledare som utbildningsanordnare känd för att vårda våra studenter till framgångsrika karriärer. Erfarenheterna av den högre utbildningen resan kan vara lika viktigt som själva kvalifikationen.

Platser

Sydney

Address
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: