VATEL Andorra

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kandidatexamen i International Hotel Management, pågår i Andorra.
Andorra är ett litet europeiskt land som ligger i sydvästra Europa i Pyrenéerna mellan Spanien och Frankrike, bara 190 km från Barcelona.
Det är det näst säkraste landet i världen som har fler soliga dagar att njuta av snön säsongen.
Med en ekonomi baserad främst på turism ekonomi och tills nyligen skatteparadis, är inriktad på turism och snö berg, handel och stora idrotts- och kulturevenemang utgjorde självständig stat, juridisk, demokratisk och social vars statsskick är parlamentariskt samarbete furstendömet.
Dess territorium är organiserat i sju församlingar med en total befolkning på 78,014 invånare. Dess huvudstad är Andorra la Vella.

Dess politiska systemet är en parlamentarisk demokrati. Det officiella språket är katalanska som bor med spanska och i mindre utsträckning franska och portugisiska.

Undervisningen teamet Vatel Den består av aktiva yrkesverksamma inom hotell- och turistnäringen, det enda sättet vi kan se till att våra elever utveckla sina kunskaper och färdigheter i enlighet med behoven inom sektorn idag.

Vatel erbjuder dig personlig uppmärksamhet under hela studieperioden och mindre arbetslag. utbildning Vatel Andorra Det genomförs i mycket exklusiva klassrum, max 30 elever per klass.

Till den det berör:

  • Gymnasieelever
  • II studenter College (yrkesutbildning)
  • Studenter från Institutionen för turism och gästfrihet.
  • studenter
  • framtida yrkesverksamma inom Tourism Management och Hotel

Vad dig:

Denna utbildning förbereder dig professionellt och personligt att bli chef och chef för International Hotel och turism företag.
De program som erbjuds kan täcka utbildningsbehov i den internationella hotellbranschen och turism, anpassas till de nya krav och behov inom sektorn.

Kursplan Kandidatexamen i International Hotel Management i Spanien, Barcelona, ​​Andorra The Bachelor i International Hospitality Management undervisat vid International Business School Hotel & Tourism Management Vatel, ger dig en kvalificerad och prestigefyllda utbildning för att bli en stor professionell förvaltning område i hotellbranschen och internationell turism.

Kandidat lärs ut i Andorra kommer att pågå i tre år och kommer att hållas fjorton månaders praktik runt om i världen (helst i länder för att förbättra främmande språk: engelska, tyska, kinesiska, spanska, etc).

Det andra året har vi ett utbytesprogram (Marco Polo) där studenten kan utföra sina studier och praktik i någon av de andra 40 skolor Vatel världen spridda över Asien, Amerika, Europa och Afrika.
Med detta utbyte år, kan eleverna upptäcka ett nytt land, att anpassa sig till en ny kultur och styra en extra främmande språk.
Vatel Det ger en metod som kombinerar akademisk utbildning med praktik under det första året och se till att våra studenter efter examen är helt anpassad till de nya krav och behov av en sektor ständigt växande och alltmer konkurrensutsatt.

De tre viktiga delar av vår utbildningsmodell: specialisering, marknadsanpassningsförmåga och utveckling av kunskaper och färdigheter i en global miljö.

Platser

Andorra la Vella

Address
Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

paris

Address
paris, Île-de-France, Frankrike

madrid

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 madrid, Madrid-regionen, Spanien