Stipendier

Stipendier är ekonomiska bidrag som universitet eller andra utbildningsorganisationer erbjuder för att ge ekonomiskt stöd till studenter under deras studier. Stipendier delas ut grundat på ekonomiskt behov, akademisk förmåga, allmänhetens bästa, idrottsliga eller konstnärliga förmågor eller en kombination av ovanstående.

Keystone-stipendier för kandidater

Keystone Academic Solutions erbjuder fyra kandidatstipendier till ett värde av 2000 USD var. Stipendierna kommer att erbjudas studenter som har en god akademisk bakgrund och som kan uppvisa motivation att förändra världen genom sin utbildning. Skapa ett konto på vår webbplats och sök sedan studieprogram världen över och skicka in en studieförfrågan. Ansök om Keystone-stipendiet före den 31 maj 2021, skicka in ett antagningsbrev från ett av de universitet som finns med på vår webbplats och få ett av våra fyra stipendier för att finansiera dina studier!

Keystone-stipendier för studenter

Keystone Academic Solutions erbjuder två kandidatstipedier till ett värde av 4000 USD respektive 10 000 USD. Stipendierna kommer att erbjudas studenter som har en god akademisk bakgrund och som kan uppvisa motivation att förändra världen genom sin utbildning. Skapa ett konto på vår webbplats och sök sedan studieprogram världen över och skicka in en studieförfrågan. Ansök om Keystone-stipendiet före den 31 maj 2021, skicka in ett antagningsbrev från ett av de universitet som finns med på vår webbplats och få ett av våra fyra stipendier för att finansiera dina studier!