Keystone logo

13 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Säkerhetsteknik Yrkessäkerhet och hälsa 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Säkerhetsteknik
  • Yrkessäkerhet och hälsa
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Säkerhetsteknik Yrkessäkerhet och hälsa

En kandidatexamen är en betydande prestation i en utbildning som skapar tillgång både till ytterligare grader och till en rad olika jobb. Typiskt avslutad på tre till fem år innebär en kandidatexamen elevernas kompetens inom de viktigaste grundprinciperna för sitt valda ämnesområde.

Vad är en kandidatexamen i arbetarskydd och hälsa? Denna grad förbereder eleverna att utvärdera säkerhetsförhållandena på många olika typer av arbetsplatser och ge råd om förbättring. Vissa program har olika koncentrationer tillgängliga, men oavsett studentens fokus kan kursens ämnen omfatta industriell hygien, hälso- och säkerhetslagar, ergonomi och hantering av skadliga och giftiga material.

Studenter som bedriver en kandidatexamen i arbetarskydd och hälsa kommer sannolikt att utveckla starka analytiska förmågor, särskilt i industriella miljöer. Deras kurser och praktikupplevelse leder ofta till en förtrogenhet med tillverkning och vetenskaplig teknik samt hantering av lagaregler.

Kostnaderna för en yrkeshögskola beror på ett antal faktorer, inklusive längd och prestige för det valda programmet. Framtida studenter ska göra noggrann forskning och planering innan de väljer en institution.

Denna grad förbereder eleverna att utvärdera och rapportera hälsoproblem, vilket ger dem de verktyg de behöver för att göra informerade rekommendationer. Efter att ha fått sin examen kan arbetssäkerhets- och hälsovårdselever leta efter karriär inom en rad olika områden. Konsulttjänster för produktion, vetenskap och ingenjörsindustri är i hög efterfrågan. Dessutom kan akademiker ansöka om att vara industriella hygienister, ergonomer eller miljöskydd tjänstemän.

Det finns flera alternativ runt om i världen för att tjäna en kandidatexamen i arbetsmiljö och det är viktigt att välja ett program som passar bäst för dina behov. Online-alternativ ger utbildning till dem som kräver ett flexibelt tillvägagångssätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.