Keystone logo

17 Kandidat Program i Teknologistudier Datavetenskap Webbutveckling 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
  • Webbutveckling
Studiefält
  • Teknologistudier (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Teknologistudier Datavetenskap Webbutveckling

Erbjuds av universitet och högskolor, en kandidatexamen uppnås när en student slutför ca 120 kredit timmar. Denna grad kan lägga grunden för en framgångsrik karriär inom ett visst område eller industri eller förbereda studenter för utövandet av en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i webbutveckling? Detta examen hjälper redo studenter för framgångsrika karriärer i teknikens värld genom att lära dem att bygga, underhålla och avancera webbplatser och annan internetbaserad teknik. Studenter som väljer att studera detta område borde behärska nödvändiga färdigheter för att lyckas genom att ta kurser som involverar e-handelsverktyg, användargränssnitt, navigering, mobila webbsidor, internetteori, dynamiska webbsidor, programmering av klientprogram, serverprogrammering, video / audio streaming och databasbyggnad. Var och en av dessa färdigheter är till hjälp i den konkurrensutsatta världen av informationsteknik.

Under hela sina studier kan studenterna sätta upp en mängd olika färdigheter. Dessa kommer sannolikt att innefatta bättre tekniker för datoranvändning och navigering, förbättrade organisatoriska färdigheter och förbättrad kodningsförmåga, som alla kan vara användbara både i yrkesmässiga och personliga sysslor.

Innan du väljer en skola att delta, ska eleverna göra omfattande undersökningar om hur mycket graden bana kommer att kosta. Undervisningen varierar beroende på skol- och värdland, samt om klasserna lärs på traditionella eller online-plattformar.

Eftersom modern kommunikation och marknadsföring är starkt beroende av användningen av internet, kan ett stort antal karriärer vara tillgängliga för studenter på global nivå. Några av dessa jobb inkluderar datorprogrammerare, datasystemtekniker, lokala nätverkschef, teknisk support professionell och webbutvecklare. Naturligtvis är det bara några av de vanligaste karriärmöjligheterna. Det kan finnas otaliga andra tillgängliga via offentliga tjänster och privatägda företag som är beroende av teknikanvändning för att få jobbet gjort.

Online kurser är tillgängliga för att hjälpa studenter med familjer, jobb eller resefrågor få den grad de alltid har drömt om, medan lokala och internationella inlärningsmöjligheter ger en mer traditionell universitetsupplevelse. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.