Keystone logo

5 Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Dryckesstudier Vinkunskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Dryckesstudier
  • Vinkunskap
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Dryckesstudier Vinkunskap

Ur en bokstavlig perspektiv, är en kandidatexamen den första graden som beviljats ​​av ett fyraårigt college, och är en förutsättning för en magisterexamen eller doktorsexamen. Praktiskt sett är en kandidatexamen en betydande yrkesmässiga prestationer som är typiskt porten till högre tjäna jobb. En kandidatexamen ger i allmänhet en att komma in i arbetslivet på en högre lönenivå än de kanske annars.

Vad är en kandidatexamen i vinkunskap? Denna examen är ett bevis på avancerad akademisk kunskap i den unika och snabbt växande studie av viner. Kurser för denna typ av examen omfattar intensiv utvärdering av vin, till exempel att förbättra sensorisk kompetens utvärdering och lära sig att sätta fingret på ett vin kemiska makeup. Önologi program kommer att innehålla en vetenskaplig och analytisk komponent, inklusive kurser i jordbruks-vetenskap och vin mikrobiologi. Denna studier innefattar typiskt intensiv laboratorie tid och fältarbete.Även om det varierar, fyra år är den typiska tid det tar att slutföra en oenologi program.

Studenter som tjänar graden dra nytta av automatisk bevis på kompetens när de ansöker om positioner inom industrin. Dessutom håller en kandidatexamen kan också vara en värdefull plus när det gäller att förhandla fast lön.

Exakt hur lång tid det tar och hur mycket det kommer att kosta att tjäna en önologi grad beror på vilken typ av skola och programmet. Kloka studenter kommer att nå ut till potentiella skolor för att bekräfta för sig själva.

Det finns flera spännande yrken som en kandidatexamen i vinkunskap kan förbereda en för. Mest uppenbara är restaurang roller, däribland att sommelier. Entreprenöriella studenter kan använda graden som grund för att starta eget, vin tunga restaurang, medan andra elever kan välja att kombinera denna examen med studier i vinodling och slutligen fortsätta att äga och driva en vingård.

En explosion av kurser på nätet har gjort att fullfölja en grad enklare än någonsin. För att starta din resa, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.