Keystone logo

3 Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Vinbranschen 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Vinbranschen
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Vinbranschen

En kandidatexamen är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom det valda ämnesområdet. Ett program ofta fokuserar på allmänna humaniora ämnen samt särskilda klasser anpassade för att få studenter redo för ett framtida jobb.

Vad är en kandidatexamen i Wine Business? Detta program är utformat för studenter som har en entreprenörsanda och vill engagera sig med vinbranschen. Varje program kommer att variera, men klasser innehåller ofta en blandning av vin och gastronomiska studier och affärskoncept. Eleverna kommer att undersöka vinindustrin och lära sig gällande färdigheter såsom kommunikation, ekonomisk förvaltning, marknadsföring, produktion, marknadsföring och ledarskap. Många program kommer att erbjuda praktikmöjligheter för att öva sina färdigheter i den verkliga världen.

Studenter som bedriver en examen i vinbranschen lära sig mycket om företag och förvaltning, vilket är fördelaktigt i både professionella och personliga liv.Lär dig mer om vin också utsätter dem för många olika delar av världen, vilket gör det möjligt för dem att resa och bli mer mångkulturell.

Den undervisning och avgifter i samband med att tjäna ett vin civilekonomexamen kan variera från en institution till en annan. Det finns ett antal internationella skolor som erbjuder detta program, och kostnaderna beror på platsen i skolan, programtid och praktik avgifter.

Akademiker med en kandidatexamen i vinbranschen kan arbeta i ett antal olika kapaciteter. Vissa kan välja att arbeta med specifika vinmakare för att hjälpa dem att bygga, marknadsföra och sälja sin produkt. Andra kan välja att arbeta för vin och sprit fördelnings företag att använda sina färdigheter på detaljhandelssidan. Företagare som har andra kunskaper och erfarenhet inom besöks sfären kan även välja att öppna sin egen vinbutik, vinbar, eller restaurang.

Om vinbranschen är av intresse för dig, börja jämföra skolor just nu.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.