Keystone logo

12 Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Vattenbruk och fiske 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Jordbruksvetenskap
  • Vattenbruk och fiske
Studiefält
  • Biovetenskap (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Vattenbruk och fiske

En kandidatexamen är en beteckning som många studenter arbetar hårt för att erhålla. Den är tillgänglig inom en rad olika ämnesområden och kan leda direkt till en karriär eller vidare studier som en magisterexamen.

Vad är en kandidatexamen i vattenbruk och fiske? Studenter som bedriver denna examen studerar typiskt ämnen som fiskebiologi och vattenbrukshantering. Programmen varierar, men vissa fokuserar också på arter av arter av marina och sötvatten, miljöhållbarhet och fiskets inverkan. Vissa lärar från ett globalt perspektiv, genom att granska ämnen som näring, fiskmarknader, fiskemetoder och farmcertifieringsprocesser. Många program erbjuder praktiska möjligheter som utflykter till biologiska stationer och lokalt fiske.

De som är inskrivna i detta program kan dra nytta av att de ofta får starka analytiska och problemlösande färdigheter. De kan också utveckla forskningsmetoder och organisatoriska färdigheter som kan förbättra sina karriärmöjligheter.

Studenter som är oroliga över hur mycket tjänar en utbildning kommer att kosta bör undersöka alternativ som kan göra det billigare. Att titta på online-lektioner och fråga om ekonomiskt stödprogram kan hjälpa till att hålla kostnaderna lägre än att delta i traditionella universitet.

Karriär inom vattenbruk och fiske finns tillgängliga över hela världen. Kandidater kan hitta arbete inom industrier som djurlivsbiologi, karantän, statlig miljöövervakning, mat och jordbruk och privat miljörådgivning. Specifika titlar kan innefatta ny matproduktutvecklare, fiskförädlingschef, marknadsförings- och försäljningschef, fiskeripolitisk analytiker, bevarandeprofessionell, biologisk vetenskapsman, akvakulturchef och djurbiolog. Andra potentiella professionella roller är forskarassistent, kläckningsmedelsodlingstekniker, fiskhälsassistent, laboratorieanalytiker och föreläsare inom fisket.

Studenter kan hitta detta program genom att undersöka lokala högskolor och internationella universitet. Vissa skolor kan också erbjuda online möjligheter för dem som behöver mer flexibla scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.