Keystone logo

16 Kandidat Program i Biovetenskap Hortikultur Växtvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Hortikultur
  • Växtvetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Hortikultur Växtvetenskap

En kandidatexamen utdelas till personer som har fullgjort sina grundutbildningar på ett valt område. Normalt är kandidatprogrammet inriktat på att lägga grunden för en avancerad examen, men många kandidater går in i arbetskraften direkt efter examen.

Vad är en kandidatexamen i växtvetenskaper? Denna kandidatexamen fokuserar på att utveckla deltagarnas förståelse av växtgenetik, kemi, biologi, anatomi, ekologi, utveckling och fysiologi. Studien av växter, som annars är känd som botanik, är en viktig, så mycket av samhället är beroende av växtplantor för mat och alternativa energikällor. Kurser kan fokusera på att diagnostisera skadedjursrisker, identifiera skadliga skadedjur som kvalster och patogener och lära sig hur man skyddar växter med teknik. Provkursrubriker kan vara agroteknik, integrerad skadedjursbekämpning, kemisk kontroll och biologisk kontroll.

Graduates av denna grad tenderar att komma undan med många värdefulla egenskaper och färdigheter, inklusive förmågan att analysera och diagnostisera mikroskopiska problem. Denna studiousness kan vara användbar i vilket fält en individ väljer att gå in. Deltagarna i programmet kan också anpassa sina färdigheter och förbättra sina problemlösningsmöjligheter.

Kostnaden för en kandidatexamen i växtvetenskap varierar avsevärt. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden för undervisning inkluderar skolans läge och programmets varaktighet. Eleverna måste också ta hänsyn till levnadsutgifterna innan de ansöker.

Det finns ett växande behov för individer med en examen i växtvetenskap. Möjligheten att skräddarsy programmet till ett visst intresseområde gör det möjligt för forskare att bedriva sina mål antingen bred eller mer målmedvetet. Vissa positiontitlar för examensinnehavare kan innehålla blomdesigner, växtförädlare, patolog, växtbiolog, fältrådgivare, jordforskare, landskapsartist, växthuschef, agronom, bioteknolog, trädgårdsforskare, miljöforskare eller kemist.

Fler institutioner börjar medföra växtvetenskap som ett programalternativ. Många skolor erbjuder online kurser, som är praktiska för personer med mindre än flexibla scheman. Om du är intresserad av programmet, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.