Keystone logo

46 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Utvecklingsstudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Utvecklingsstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (46)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Utvecklingsstudier

Efter att ha tjänat ditt gymnasiet, om du vill öka dina arbetsmöjligheter, kan du överväga att anmäla dig till en kandidatexamen. Denna grad ger specialistkunskap och yrkeskunskaper som ofta gör kandidater mer attraktiva för arbetsgivare. En kandidatexamen förbereder också eleverna att vidareutbilda sig på magister- eller doktorandnivå.

Vad är en kandidatexamen i utvecklingsstudier? Detta examen lär studenterna om komplexiteten i ekonomisk tillväxt inom samhällen. Det är ett tvärvetenskapligt program som erbjuder kurser som antropologi, sociologi, världsgeografi, kön och utveckling och mikroekonomi. På vissa institutioner kan du välja ett geografiskt område i världen som du vill fokusera på. Det är vanligt att avsluta programmet med ett stort forskningsprojekt.

I ett program för kandidatexamen i utvecklingsstudier förvärvar många studenter starka förvaltnings- och kommunikationsförmåga. De kan också bli bättre förhandlare, som kan förstå komplexa frågor. Dessa färdigheter är mycket värdefulla i alla delar av livet.

Innan du anmäler dig till en kandidatexamen i utvecklingsstudier, se till att du förstår kostnaden. Varje skola har egen utbildning och avgifter, och det finns många faktorer som påverkar utgifterna. Undersök dina alternativ noggrant.

Som kandidatexamen med kandidatexamen i utvecklingsstudier kommer du att vara beredd att arbeta i en mängd olika karriärer. Dina val kan vara internationell projektledare, bidragsförfattare, akademisk forskare, utvecklare av program för statligt stöd eller tjänsteman för en icke-statlig organisation. Du kan bli programkoordinator eller kontakt för regeringar med kontor i utlandet, som de i ambassader eller militära installationer.

Programmet för kandidatexamen i utvecklingsstudier erbjuds av många institutioner. Du bör överväga både lokala skolor och utländska möjligheter. Kom igång idag. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.