Keystone logo

4 Kandidat Program i Företagsekonomi Fastigheter Utvecklingsplanering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Fastigheter
  • Utvecklingsplanering
Studiefält
  • Företagsekonomi (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Fastigheter Utvecklingsplanering

En kandidatexamen är ett studieprogram ge alla elever att uppnå betydande personlig och professionell utveckling inom ett specifikt område. De flesta program är mellan tre och fyra år lång, utrusta eleverna tjänar med en väl avrundad utbildning.

Vad är en kandidatexamen i utvecklingsplanering? De flesta stadsplanering ungkarl 's utbildningsprogram medför kurser inom samhällsvetenskap, politik, etik och stadsfrågor. Eleverna lär sig om aktuella ekonomiska frågor, politiska förfaranden, hållbarhet och bostäder och kommersiella zonindelning begränsningar. Specifika kurs ämnen kan inkludera miljöhänsyn, samhällsengagemang projekt och globalisering, budgetering för urban tillväxt, analys av stadspolitik, och markanvändning och utveckling. Ämnena utsätta studenter till hur verktygen för statsvetenskap, design, policyanalys och ekonomi kan påverkas att påverka betydande miljömässiga och sociala frågor i USA och utomlands.

Studenter tjänar sin examen får ett antal färdigheter som gynnar deras personliga och professionella liv. Till exempel, de lär sig organisation, kommunikation, problemlösning och beslutsfattande färdigheter för att främja en effektiv och rättvis global förändring.

Programkostnader varierar mellan institutionerna, beroende på placeringen av universitetet och studiernas längd. Eleverna ska undersöka alternativ för att säkerställa att programmet uppfyller sina mål och karriär mål.

Tjänar en grundexamen i utvecklingsplaneringen kan öppna dörrar till karriärer inom olika områden och discipliner inom den offentliga och den privata sektorn. Några av dessa arbeten kan innefatta civilingenjör, Byggnadsutsättare, samhällsutveckling manager, landskapsarkitekt, och det civila tjänstadministratör. Programmet kan också ge en grund för studenter som förbereder sig för examen arbete i planeringen, lag, stadsplanering, och allmän ordning.

Att hitta tid att fullfölja mål att tjäna en högskoleexamen är lättare med flexibilitet och bekvämlighet av online-program. Internetbaserad kurser tillåter eleverna att anmäla någonstans i hela världen. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.