Keystone logo

9 Kandidat Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Utveckling av mänskliga resurser 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Utveckling av mänskliga resurser
Studiefält
  • Studier i administration (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Utveckling av mänskliga resurser

Kandidatexamen är en robust grundexamen som innebär en har framgångsrikt slutfört ett program för utbildning som syftar till att ge studenterna grundläggande förståelse av ett fält. Att förståelsen innehåller sina metoder för att bygga kunskap, historia och nuvarande professionella bästa praxis. De flesta grundutbildningar är utformade för att ta fyra till fem år att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i Human Resources Development? Det är en specialiserad form av en personal grad som är särskilt inriktad på personalutbildning, successionsplanering, mentorskap, coachning, och andra metoder för att stärka ett företag genom att förbättra sin arbetskraftens kompetens. Denna specialisering tar betoningen av traditionella HR roller som konfliktlösning och uthyrning, som hjälper till att förbereda studenter som önskar utbildning och mentorskap roller mer noggrant än allmänna program gör.

Fördelarna med att tjäna en kandidatexamen i mänskliga resurser är lätta att se. Den specialiserade kurser och rådgivning i programmet är utformade för att hjälpa eleverna att uppnå sina mål. De kurser säkerställer att varje kandidat har en omfattande utbildning i mentorskap och coachning praxis.

Kostnaderna för kandidatexamen i Human Resources Development tenderar att variera en hel del från plats till plats, men de är konkurrenskraftigt prissatta med andra grader. Generellt deras kostnader återspeglar universitetets grundläggande grund undervisning priser.

Studenter som bedriver grader i utveckling av mänskliga resurser vanligtvis väljer att arbeta direkt för företag i HR-roller som fokuserar på mentorskap och undervisning, till exempel i utbildning och yrkes utvecklingsprogram. De finner också stor framgång i företag som är specialiserade på att tillhandahålla dessa tjänster till företag som en extern leverantör, inklusive personal och PEO företag.

Utbildningsprogram inom utveckling av mänskliga resurser finns tillgängliga på en mängd olika universitet, och som många program inom verksamheten, de flesta skolor erbjuder sina kurser inom detta område via online-utbildningsmoduler som ett alternativ till den traditionella klassrummet erfarenhet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.