Keystone logo

340 Kandidat Program i Pedagogik Undervisning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Pedagogik
  • Undervisning
Studiefält
  • Pedagogik (340)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Pedagogik Undervisning

För många studenter med en gymnasieexamen eller GED-certifiering som vill fortsätta sin utbildning, är en ungkarl 's examen ett stort nästa steg. Denna grundexamen innebär vanligtvis en viss mängd allmänna studier, samt en mer specifik inriktning på programmet för studentens 's val.

Vad är en kandidatexamen i undervisning? Denna examen är utformad för att förbereda de studerande för karriärer inom utbildning; både genom undervisning i inlärningsteori och genom att låta eleverna öva dessa färdigheter i klassrummet. Program har ofta speciella inriktningar, såsom uppsökande och samhällsutbildning, förskoleverksamhet, eller en viss disciplin fokus. Till exempel kan en elev intressant av att bli en lärare i engelska kan ta kurser sörjt för det målet, och därmed utsättas för undervisning teori om hur att lära läsa och skriva. Följaktligen är läroplanen för dessa program mycket varierande beroende på skolans och den enskilde studentens 's mål.

Den största fördelen med examen med en kandidatexamen i Undervisning är den värdefulla färdigheter som dessa program kan ge. Förutom en intim kunskap om vad disciplin fokus de väljer, kan eleverna få nödvändig erfarenhet av att arbeta med elever i alla åldrar i en rad olika sammanhang. Utexaminerade kommer bort från dessa program med starka verbala kommunikationsförmåga, en behärskning av olika undervisningstekniker, och erfarenhet med att behöva tänka på sina fötter och lösa problem när de uppstår.

Varje program kommer att ha olika avgifter i samband med registrering och inskrivning. Kontaktskolorna direkt för mer information om de kostnader som du kan förvänta dig vid antagning.

En bakgrund inom utbildning öppnar många dörrar när det gäller eventuella framtida karriärer.På grund av de avgörande och överförbara färdigheter och erfarenheter denna väg studie ger, kan akademiker i pedagogiska program går på att göra karriär i ett obegränsat antal områden, inklusive men inte begränsat till dem som är direkt relaterade till utbildningssystemet. Förutom undervisning, kan utexaminerade tas tillvara sina finslipat kommunikationsförmåga och verkliga erfarenheter, både högt sökte talanger inom många områden från företag till journalistik.

Inlärning i ett online-program genom Bachelor Studies är ett särskilt bekvämt sätt att bedriva en kandidatexamen i undervisning för att det ger eleverna tillgång till många uppskattade program över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.