Keystone logo

11 Kandidat Program i Företagsekonomi Underhållningsbranschen 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Företagsekonomi
 • Underhållningsbranschen
Studiefält
 • Företagsekonomi (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Företagsekonomi Underhållningsbranschen

  En kandidatexamen är en av de första typer av eftergymnasial utbildning som eleverna kan ta emot. Under sina studier, studenter väljer ofta att koncentrera sig på en viss bransch och ibland inom en nisch av denna industri. Om eleverna vill att ytterligare öka sin kunskap, måste de först få sin kandidatexamen.

  Vad är en kandidatexamen i Entertainment Business? Denna studier lär eleverna de operativa, finansiella och marknadsföring aspekter av underhållningsindustrin. Eleverna kan välja att specialisera sig inom områden som film, TV eller videospel. Begrepp som företagsekonomi och utveckling av innehåll för vissa marknader undervisas, och vissa program erbjuder grad kandidater praktisk erfarenhet genom projekt och betald praktik. Den äventyrlige studerande kan studera detta område internationellt, med många skolor som erbjuder program undervisas helt på engelska.Icke-modersmål uppmuntras att tillämpa och ta engelska kompetenstest.

  Akademiker i ett företag underhållningsprogram hittar oftast att de får praktiska färdigheter såsom god förvaltning och redovisning. Kurser lär vanligtvis de nyaste framsteg inom digital teknik, där eleverna kan gälla för deras personliga liv också. Dessutom finns det många möjligheter att arbeta internationellt och flytta upp till högre avdelningar.

  Undervisningen varierar beroende på institutet studenter väljer. Internationella program är ibland dyrare för icke-infödda elever. Underhållningsbranschen program brukar ta åtminstone tre år att slutföra, och många är på heltid och campus.

  Med en kandidatexamen i underhållningsindustrin, studenter har en mängd olika yrken inom underhållningsbranschen öppna för dem. De kan välja att bli filmproducenter eller projekt eller innehållsansvariga.Andra möjligheter är musik chefer, media chefer och upphovsrätt och royalties management. Eleverna kan också välja att starta egna underhållning management företag, eller göra karriär i underhållnings tidskrifter och webbplatser.

  Eleverna bör forskning de alternativ som finns för dem och fundera över vad skolan kan erbjuda de bästa möjligheterna för fältet de är intresserade av. För att komma igång idag, söka efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.