Keystone logo

47 Kandidat Program i Språk Tyska 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Språk
  • Tyska
Studiefält
  • Språk (47)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Språk Tyska

En kandidatexamen i tyska är ett utmärkt sätt för studenter att främja deras behärskning av det tyska språket och dess relaterade dialekter. Individer som genomför detta program kommer också lära sig mer om historia och kultur i Tyskland, liksom andra tysktalande länder.

En av de första frågorna många studenter har när utforska sina examensalternativ är, vad är en kandidatexamen på tyska? Detta 4-års grundexamen tenderar att inkludera studier i tysk litteratur, film och andra kulturella ämnen. Satsningen på det tyska språket i sig är ganska betydande, med många kurser i uttal, fonetik, och översättning som krävs och erbjuds även som valfria. Vissa program erbjuder en utlandsstudier upplevelse i en tysktalande land för att slutföra pedagogisk erfarenhet.

Det finns många skäl till varför en elev kan välja att föra en kandidatexamen i tyska som går utöver att vilja behärska språket.Detta program lappar i flera olika relaterade områden, bland annat historia, litteratur och kulturvetenskap, som alla kan användas i en mängd olika akademiska och arbetsrelaterade inställningar.

Kostnaden för kandidatexamen på tyska kan variera avsevärt beroende på de skolor du funderar delta; gemensamma variabler inkluderar programtid och studera utomlands alternativ. Det är viktigt att noga undersöka undervisning och alla relaterade avgifter för varje universitet.

Akademiker i detta program har flera karriär butiker att utforska. I dagens alltmer globala ekonomin, Tyskland ståtar med den fjärde största ekonomin i världen. Det är det officiella språket i sex europeiska länder, och talas av mer än 200 miljoner människor världen över. Att ha en detaljerad förståelse av detta språk och kultur kan förbereda dig för avancerade akademiska studier inom området, eller ge dig ett försprång i många affärer, lag eller internationella frågor.Vissa akademiker blir också tolkar och översättare.

Det finns internationella alternativ för det här programmet från en mängd olika skolor; Vissa program finns tillgängliga på nätet. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.