Keystone logo

36 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation TV-studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • TV-studier
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (36)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation TV-studier

Den kandidatexamen är oftast den första graden högskolestudenter fortsätta. Det ger grunderna som är bra för din karriär. Efter examen, kan du börja arbeta mot en karriär eller så kan du fortsätta din utbildning med en master 's program.

Vad är en kandidatexamen i TV Studies? De studerar TV vanligtvis är intresserade av den kritiska sidan av mediet, men det är också möjligt att fortsätta produktionen genom att tjäna en examen i TV-studier. Kurser innebär filmteori, kritiska studier, och publik interaktion. En grundlig undersökning av historien om tv och film bör också omfattas. Eftersom det är ett program ungkarl-nivå och något mer allmänt, kan eleverna brukar specialisera sig mer efter examen.

Underhållningsindustrin är en oerhört stor och välmående område. Studenter som studerar TV kommer att gynnas genom att ange denna industri.De är utrustade med de kunskaper och färdigheter de behöver för att skapa en mycket lönsam karriär för sig själva.

Kostnaden för undervisning för inskrivning i en kandidatexamen i TV Studies varierar med många faktorer. Skolan och programmet kommer att påverka kostnaderna, men även det land du väljer att studera i kommer att spela en roll. Innan inskrivning, undersöka alla dina alternativ noggrant.

TV och film är samarbete konstformer. Detta innebär att det finns massor av olika hantverk och discipliner kommer tillsammans mot ett enda mål. Akademiker har många alternativ för karriärer, särskilt om de väljer produktionssidan av studien. Dessa områden inkluderar scenografi, manus, styra, ljusdesign, scenkläder, smink, fotografi riktning, prop skapande, produktion, specialeffekter, och andra. Om du väljer att fullfölja den kritiska sidan finns det också ett stort antal arbetstillfällen i journalistik, kritik och utbildning.

TV är en oerhört intressant ämnesområde.Intresserade studenter kommer inte bli besviken. Plus, med så många program, kan det vara mycket fördelaktigt efter examen. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.