Keystone logo

13 Kandidat Program i Pedagogik Forskning om utbildning Tvärvetenskapliga studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Pedagogik
  • Forskning om utbildning
  • Tvärvetenskapliga studier
Studiefält
  • Pedagogik (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Pedagogik Forskning om utbildning Tvärvetenskapliga studier

Att uppnå en kandidatexamen är en prestation som tar mycket hårt arbete och beslutsamhet av studenten. En kandidatexamen utdelad efter avslutad studieperiod i ett specifikt akademiskt ämne, är det i allmänhet genomförbart inom cirka fyra år av heltidskurs.

Vad är en kandidatexamen i tvärvetenskapliga studier? Denna kandidatexamen är inom området för liberal konst och kan erhållas som både kandidatexamen och en kandidatexamen. Eleverna kan välja vilka områden de vill kombinera, skapa en egen studie som är unik för sina individuella mål. Från politik till ledning finns det massor av sätt att blanda och matcha sin utbildning med denna grad. Denna studie är ett attraktivt alternativ för personer som vill fortsätta mer än ett kompetensområde eller som vill ha en mer individualiserad karriärväg.

Studenter som söker examen i tvärvetenskapliga studier tycker ofta att deras kritiska tänkande färdigheter förbättras såväl som interpersonella kommunikationsförmåga, användbara attribut i någon karriär. Dessutom kan eleverna också se en ökning av produktivitet och motivation eftersom de kan studera fält som är intressanta för dem.

Kostnaden för en kandidatexamen i detta fält varierar från en skola till en annan. I allmänhet borde man planera att slutföra omkring två år av en standardutbildningsplan för första gången innan man går in i ett tvärvetenskapligt studieprogram för ytterligare två år.

Eftersom denna kandidatexamen är så lätt anpassningsbar, är karriärmöjligheterna rikliga. En gemensam karriärväg för innehavare av kandidatexamen på detta område är personalkoordinator. Att ha en kandidatexamen i mänskliga resurser samt ett annat område, som företagsledning eller informationsteknik, gör kandidater mer önskvärda för potentiella arbetsgivare. Andra akademiker kan bli instruktörer, företagsledare, journalister och andra karriärer som kräver ett brett spektrum av kunskaper.

En kandidatexamen i tvärvetenskapliga studier kan erhållas vid ett lokalt universitet eller en över havet. Dessutom finns online-program också tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.