Keystone logo

6 Kandidat Program i Naturvetenskap Kemi Toxikologi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Naturvetenskap
  • Kemi
  • Toxikologi
Studiefält
  • Naturvetenskap (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Naturvetenskap Kemi Toxikologi

Kandidatexamen är en grundexamen som tar fyra till fem år, i allmänhet, för att slutföra. Som den högsta nivån grundexamen, fokuserar på teori och praktik inom ett stort område av studien. Målet för de flesta kandidat utbildningsprogram är att ge studenterna en grundläggande professionell fotfäste inom området.

Vad är en kandidatexamen i toxikologi? Det är en kandidatexamen där huvud utbildningen är utformat för att förbereda studenterna med de kunskaper som behövs för att upptäcka skadliga ämnen i mat, dryck, och även den mänskliga kroppen. Toxikologi innebär studier av både kemi och biologi, och program inkluderar dessa frågor tillsammans med specifika kurser i den unika vetenskapen att studera skadliga eller giftiga ämnen. Programmet tenderar att omfatta både teori och praktisk kunskap om laboratorie teknik som behövs för att utföra professionellt.

Fördelarna med att driva denna grad är ganska okomplicerad.Som ett specialiserat program som möter behoven hos en karriär område, är det avsett att bättre förbereda studenterna för detta område än en mer generell examen antingen kemi eller biologi sannolikt skulle göra.

Kostnader för utbildningar i toxikologi varierar ganska lite från universitet till universitet, men i allmänhet är de jämförbara med andra program på skolan. För mer information om kostnaderna för specifika universitet, kontakta dem direkt.

Kandidater som komplett Bachelor i toxikologi examina normalt befinner sig väl förberedda för arbete i laboratoriemiljö. Medan kunskap i programmet är särskilt inriktad mot att hitta skadliga ämnen, tenderar också att överföra till andra nybörjar laboratorie positioner också. De som väljer att arbeta i företag avsedda för deras specialitet gör vanligtvis ser bättre rörlighet uppåt, dock.

Toxikologiska program är uppdelade i dem med en stark laboratorium krav och de utan.Att hitta de bästa online-program, söka efter skolor som inte kräver ett starkt engagemang för lab klasser, de är mer benägna att erbjuda hela deras program på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.